İBT WEB

Sağlıkçılardan kök hücre bağışı

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2022 - 10:25, Güncelleme: 11.06.2022 - 08:13 3743+ kez okundu.
 

Sağlıkçılardan kök hücre bağışı

Sağlıkçılardan kök hücre bağışı

Bitlis Sağlık Müdürü Uzm. Dr. E. Kübra Dindar Demiray, Tatvan Devlet Hastanesi yöneticileriyle birlikte Kızılay’a kök hücre bağışında bulundu.Kızılay tarafından Tatvan Devlet Hastanesi önünde kök hücre bağış kampanyası düzenlendi. Vatandaşların da bağışta bulunduğu kampanyaya bir destek de sağlık personellerinden geldi. Kök hücre bağış aracını ziyaret eden Bitlis Sağlık Müdürü Uzm. Dr. E. Kübra Dindar Demiray, Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Gökmen Reyhanlı ve hastane yöneticileriyle kök hücre bağışında bulundu.
Sağlıkçılardan kök hücre bağışı
Bitlis Sağlık Müdürü Uzm. Dr. E. Kübra Dindar Demiray, Tatvan Devlet Hastanesi yöneticileriyle birlikte Kızılay’a kök hücre bağışında bulundu.
Kızılay tarafından Tatvan Devlet Hastanesi önünde kök hücre bağış kampanyası düzenlendi. Vatandaşların da bağışta bulunduğu kampanyaya bir destek de sağlık personellerinden geldi. Kök hücre bağış aracını ziyaret eden Bitlis Sağlık Müdürü Uzm. Dr. E. Kübra Dindar Demiray, Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Gökmen Reyhanlı ve hastane yöneticileriyle kök hücre bağışında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.