İBT WEB

Müdür Koca: "Köy yaşam merkezlerinin açılması büyük önem arz ediyor"

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2022 - 14:38, Güncelleme: 23.07.2022 - 14:53 3684+ kez okundu.
 

Müdür Koca: "Köy yaşam merkezlerinin açılması büyük önem arz ediyor"

Müdür Koca:’Köy Yaşam Merkezleri’ bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Müdür Koca: "Köy yaşam merkezlerinin açılması büyük önem arz ediyor" Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında tüm ilçe milli eğitim müdürleri, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Tarım İl Müdürlüğü temsilcilerinin katılımıyla    Toplantıda konuşan Müdür Koca, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in de özellikle altını çizdiği okul öncesi eğitim, mesleki eğitim ve eğitimde fırsat eşitliği konularında köy yaşam merkezlerinin açılmasının büyük önem arz ettiğini söyledi. Mersin’de kapatılan tüm köy okullarının köy yaşam merkezine dönüştürülmesine yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Koca, çalışan ve destek olan tüm paydaşlara teşekkür etti.
Müdür Koca:’Köy Yaşam Merkezleri’ bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Müdür Koca: " Köy yaşam merkezlerinin açılması büyük önem arz ediyor"

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında tüm ilçe milli eğitim müdürleri, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Tarım İl Müdürlüğü temsilcilerinin katılımıyla   
Toplantıda konuşan Müdür Koca, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in de özellikle altını çizdiği okul öncesi eğitim, mesleki eğitim ve eğitimde fırsat eşitliği konularında köy yaşam merkezlerinin açılmasının büyük önem arz ettiğini söyledi. Mersin’de kapatılan tüm köy okullarının köy yaşam merkezine dönüştürülmesine yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Koca, çalışan ve destek olan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.