İBT WEB

Yangından yaralanan yaşlı kadın 23 gün sonra hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2023 - 17:24, Güncelleme: 14.01.2023 - 17:16 8597+ kez okundu.
 

Yangından yaralanan yaşlı kadın 23 gün sonra hayatını kaybetti

Yangından yaralanan yaşlı kadın 23 gün sonra hayatını kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde 23 Aralık 2022 tarihinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından eşini kaybeden, kendisi de ağır olan kadın hayatını kaybetti.Olay, Kavaklı Mahallesi 2417 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erol Ertaş (69) ve eşi Adile Ertaş’tan (68) haber alamayan yakınları eve geldiğinde, yaşlı çifti odada hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Çiftin yakınları durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Erol Ertaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Eşi Adile Ertaş ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Adile Ertaş’ın 23 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Yangından yaralanan yaşlı kadın 23 gün sonra hayatını kaybetti
Mersin’in Tarsus ilçesinde 23 Aralık 2022 tarihinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından eşini kaybeden, kendisi de ağır olan kadın hayatını kaybetti.
Olay, Kavaklı Mahallesi 2417 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erol Ertaş (69) ve eşi Adile Ertaş’tan (68) haber alamayan yakınları eve geldiğinde, yaşlı çifti odada hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Çiftin yakınları durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Erol Ertaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Eşi Adile Ertaş ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Adile Ertaş’ın 23 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.