İBT WEB

Taksim’de atlı polislere yoğun ilgi

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2023 - 17:24, Güncelleme: 14.01.2023 - 16:49 9296+ kez okundu.
 

Taksim’de atlı polislere yoğun ilgi

Taksim’de atlı polislere yoğun ilgi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı atlı polisler İstiklal Caddesi’nde devriye gezdi. Vatandaşlar ve turistler atlı polislere yoğun ilgi gösterdi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı Atlı Birlik Grup Amirliği ekipleri, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde devriye gezdi. Meydanda ve İstiklal Caddesinde devriye gezen atlı polislere yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. Meydanda ve İstiklal Caddesi’nde de dolaşan atlı polisleri görenler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.“Yerli ve yabancı turistlerin ilgisi çekiyorlar”Taksimde esnaf olan Gencay Çanak, “Çok güzel bir denetim yapıyorlar. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyorlar. Özellikle yabancı turistler fotoğraf çekilmek için sıraya giriyorlar” dedi.“Dosta güven düşmana korku salıyor”Esnaflık yapan Hayri Taş, “Emniyet açısından çok güzel. Dosta güven düşmana korku salıyor. Halkımızın arasında zaman zaman gezmeleri halkımıza güven veriyor” şeklinde konuştu.
Taksim’de atlı polislere yoğun ilgi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı atlı polisler İstiklal Caddesi’nde devriye gezdi. Vatandaşlar ve turistler atlı polislere yoğun ilgi gösterdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı Atlı Birlik Grup Amirliği ekipleri, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde devriye gezdi. Meydanda ve İstiklal Caddesinde devriye gezen atlı polislere yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. Meydanda ve İstiklal Caddesi’nde de dolaşan atlı polisleri görenler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
“Yerli ve yabancı turistlerin ilgisi çekiyorlar”
Taksimde esnaf olan Gencay Çanak, “Çok güzel bir denetim yapıyorlar. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyorlar. Özellikle yabancı turistler fotoğraf çekilmek için sıraya giriyorlar” dedi.
“Dosta güven düşmana korku salıyor”
Esnaflık yapan Hayri Taş, “Emniyet açısından çok güzel. Dosta güven düşmana korku salıyor. Halkımızın arasında zaman zaman gezmeleri halkımıza güven veriyor” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.