İBT WEB

Fırsatçı simitçi

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2023 - 17:24, Güncelleme: 14.01.2023 - 17:07 9614+ kez okundu.
 

Fırsatçı simitçi

Fırsatçı simitçi

Muğla’da toplu açılış törenini fırsat bilen bir kişi, miting alanına getirdiği 5 liralık simidi 10 liradan satmaya çalıştı. Fiyatı duyan vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.Yaşanan hareketlilik sebebiyle ekmek parası kazanmaya gelen bazı esnaflar da miting alanı çevresinde tezgah açtı. Ancak bazı esnafların durumu fırsat bilerek fiyatları yükseltmesi ise tepki çekti. Miting alanı girişinde tezgah açan bir simitçinin 5 TL’ye satılan simide yüzde yüz oranında zam yaparak 10 TL’ye satmaya çalışması da tepki topladı. Vatandaşlar ise zabıta ekiplerini göreve çağırarak “Böyle fırsatçıların bulunması ve önüne geçilmesi gerekiyor” dedi.
Fırsatçı simitçi
Muğla’da toplu açılış törenini fırsat bilen bir kişi, miting alanına getirdiği 5 liralık simidi 10 liradan satmaya çalıştı. Fiyatı duyan vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.
Yaşanan hareketlilik sebebiyle ekmek parası kazanmaya gelen bazı esnaflar da miting alanı çevresinde tezgah açtı. Ancak bazı esnafların durumu fırsat bilerek fiyatları yükseltmesi ise tepki çekti. Miting alanı girişinde tezgah açan bir simitçinin 5 TL’ye satılan simide yüzde yüz oranında zam yaparak 10 TL’ye satmaya çalışması da tepki topladı. Vatandaşlar ise zabıta ekiplerini göreve çağırarak “Böyle fırsatçıların bulunması ve önüne geçilmesi gerekiyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.