İBT WEB

İzmit Bal Günleri başladı

14.09.2023 - 13:52, Güncelleme: 14.09.2023 - 13:52 709+ kez okundu.
 

İzmit Bal Günleri başladı

İzmit Belediyesi ile Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği ortaklığında her yıl düzenlenen İzmit Bal Günleri etkinliği belediye meydanında başladıKOCAELİ (İGFA) - Kentimizdeki bal üreticilerini desteklemek ve doğal, katkısız ürünleri vatandaşlarla buluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen İzmit Bal Günleri başladı. İzmit Belediyesi ile Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği ortaklığında düzenlenen İzmit Bal Günleri 14-15-16-17 Eylül tarihlerinde İzmit Belediye Meydanı’nda vatandaşları bekliyor. Üreten ve üreticiyi destekleyen İzmit Belediyesinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği İzmit Bal Günleri etkinliği ilk günden vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar stantları boş bırakmazken üreticilerin de yüzü güldü.

İzmit Belediyesi ile Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği ortaklığında her yıl düzenlenen İzmit Bal Günleri etkinliği belediye meydanında başladı

KOCAELİ (İGFA) - Kentimizdeki bal üreticilerini desteklemek ve doğal, katkısız ürünleri vatandaşlarla buluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen İzmit Bal Günleri başladı.

İzmit Belediyesi ile Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği ortaklığında düzenlenen İzmit Bal Günleri 14-15-16-17 Eylül tarihlerinde İzmit Belediye Meydanı’nda vatandaşları bekliyor.

Üreten ve üreticiyi destekleyen İzmit Belediyesinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği İzmit Bal Günleri etkinliği ilk günden vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşlar stantları boş bırakmazken üreticilerin de yüzü güldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.