İBT WEB

İzmit'te bin kişilik kadın korosu kuruyor!

13.09.2023 - 13:50, Güncelleme: 13.09.2023 - 13:50 515+ kez okundu.
 

İzmit'te bin kişilik kadın korosu kuruyor!

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ‘1000 Ses Tek Nefes’ sloganıyla 1000 kadının katılımıyla kurulacak olan koro için başvurular başladıKOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi; kadınların toplumdaki yerini ve görünürlüğünü arttırmak amacıyla sadece kadınlardan oluşacak bir koro kuracak. Kadınların sesinin daha gür çıkması adına kurulacak olan koro için bugün itibariyle başlayan başvurular www.izmit.bel.tr adresinden yapılacak. Toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekecek olan İzmit Belediyesi, 1000 kadını tek ses olmaya davet ediyor.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ‘1000 Ses Tek Nefes’ sloganıyla 1000 kadının katılımıyla kurulacak olan koro için başvurular başladı

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi; kadınların toplumdaki yerini ve görünürlüğünü arttırmak amacıyla sadece kadınlardan oluşacak bir koro kuracak.

Kadınların sesinin daha gür çıkması adına kurulacak olan koro için bugün itibariyle başlayan başvurular www.izmit.bel.tr adresinden yapılacak.

Toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekecek olan İzmit Belediyesi, 1000 kadını tek ses olmaya davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.