İBT WEB

Kadınlara Payhane desteği

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 30.06.2021 - 10:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 10:37 1612+ kez okundu.
 

Kadınlara Payhane desteği

Kadınlarımız için büyük hizmet

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kadınların meslek edinmesi ve aile bütçelerine katkı sunması için hayata geçirdiği “Payhane’yi zayeret ederek, canlı yayında Chiffon Kek yapımını anlatan Yemek bloggeri Nurşen Aksoy, Başkan Zeydan Karalar’a kadınlara desteğinden ötürü teşekkür etti. PAYHANE KAFE KADINLARA BÜYÜK DESTEK Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara kazandırılan Kafe Payhane’de Chiffon Kek yapımını anlatan yemek bloggeri Nurşen Aksoy’un söyleşisi sosyal medyadan canlı yayınlandı. Chiffon Kek’in tarifini Payhane’deki eğitmen ve kursiyerlere veren Nurşen Aksoy, “Adana Büyükşehir Belediyesi meslek edindirme merkezlerinden Payhane’deyiz. Kadınlarımıza yönelik kuruluş, aşçılık sertifikası verilen çok güzel bir merkez. Burada hanımlarımız aşçılık ve pasta atölyelerine katılıp MEB’den onaylı sertifika alıyorlar. Bu ürettikleri lezzetleri de Payhane Kafe’de satarak evlerine katkı sağlıyorlar. Bu güzel merkezi Adana Büyükşehir Belediyesi açmış. Öncelikle çok teşekkür ediyoruz çok önemli bir merkez olmuş. Bu desteklerinden dolayı Başkanımız Zeydan Karalar’a çok teşekkür ederiz. Payhane Kafe’de çok güzel Adana yemekleri çıkıyor burada gelip öğle yemekleri yenilebilir” dedi PAYHANE’NİN MENÜSÜNE CHİFFON KEK EKLENDİ Kadınların hem meslek edindiğini, hem de aile bütçelerine katkıda bulunduğu Payhane’nin menüsüne ‘Chiffon Kek’i de ekleyebileceklerini söyleyen Aksoy, kadınların böylesi kurumlarda eğitim görmesinin sevindirici olduğunu kaydetti.  
Kadınlarımız için büyük hizmet


Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kadınların meslek edinmesi ve aile bütçelerine katkı sunması için hayata geçirdiği “Payhane’yi zayeret ederek, canlı yayında Chiffon Kek yapımını anlatan Yemek bloggeri Nurşen Aksoy, Başkan Zeydan Karalar’a kadınlara desteğinden ötürü teşekkür etti. PAYHANE KAFE KADINLARA BÜYÜK DESTEK Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara kazandırılan Kafe Payhane’de Chiffon Kek yapımını anlatan yemek bloggeri Nurşen Aksoy’un söyleşisi sosyal medyadan canlı yayınlandı. Chiffon Kek’in tarifini Payhane’deki eğitmen ve kursiyerlere veren Nurşen Aksoy, “ Adana Büyükşehir Belediyesi meslek edindirme merkezlerinden Payhane’deyiz. Kadınlarımıza yönelik kuruluş, aşçılık sertifikası verilen çok güzel bir merkez. Burada hanımlarımız aşçılık ve pasta atölyelerine katılıp MEB’den onaylı sertifika alıyorlar. Bu ürettikleri lezzetleri de Payhane Kafe’de satarak evlerine katkı sağlıyorlar. Bu güzel merkezi Adana Büyükşehir Belediyesi açmış. Öncelikle çok teşekkür ediyoruz çok önemli bir merkez olmuş. Bu desteklerinden dolayı Başkanımız Zeydan Karalar’a çok teşekkür ederiz. Payhane Kafe’de çok güzel Adana yemekleri çıkıyor burada gelip öğle yemekleri yenilebilir” dedi PAYHANE’NİN MENÜSÜNE CHİFFON KEK EKLENDİ
Kadınların hem meslek edindiğini, hem de aile bütçelerine katkıda bulunduğu Payhane’nin menüsüne ‘Chiffon Kek’i de ekleyebileceklerini söyleyen Aksoy, kadınların böylesi kurumlarda eğitim görmesinin sevindirici olduğunu kaydetti.
 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.