İBT WEB

KENDİRLİDE İÇME SUYU HATTI DEPLASE EDİLİYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.03.2021 - 17:42, Güncelleme: 25.03.2021 - 17:42 3190+ kez okundu.
 

KENDİRLİDE İÇME SUYU HATTI DEPLASE EDİLİYOR

KENDİRLİDE İÇME SUYU HATTI DEPLASE EDİLİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi Kendirli Mahallesi Sivasyolugüzergâhında Kuzey Çevreyolu kavşak çalışması noktasında bulunan içme suyu hattının yerini değiştiriyor. Bölgede yapılan deplase (Yer değiştirme) çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, bölgede bulunan içme suyu isale hattının deplase edilebilmesi için altyapı çalışmasınıngerekli önlemleri alınarak başlatıldığını ifade ederek, “Sivas yolu üzerinde Kuzey Çevreyolu’nun geçeceği yerde bizim bazı hatlarımız yol içerisinde kalıyordu. Bu nedenle hattın deplase edilmesi gerekti. Yeni bir güzergâh belirlendi. Bu doğrultuda hatlarımızı deplase ediyoruz. İçme suyu hattındaki deplase çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Trafik akışının rahatlıkla sağlanabilmesi için karayolu üzerinde gerekli tedbirlerimizi aldık. Yapılan çalışmada emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
KENDİRLİDE İÇME SUYU HATTI DEPLASE EDİLİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi Kendirli Mahallesi Sivasyolugüzergâhında Kuzey Çevreyolu kavşak çalışması noktasında bulunan içme suyu hattının yerini değiştiriyor.

Bölgede yapılan deplase (Yer değiştirme) çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, bölgede bulunan içme suyu isale hattının deplase edilebilmesi için altyapı çalışmasınıngerekli önlemleri alınarak başlatıldığını ifade ederek,

“Sivas yolu üzerinde Kuzey Çevreyolu’nun geçeceği yerde bizim bazı hatlarımız yol içerisinde kalıyordu. Bu nedenle hattın deplase edilmesi gerekti. Yeni bir güzergâh belirlendi. Bu doğrultuda hatlarımızı deplase ediyoruz. İçme suyu hattındaki deplase çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Trafik akışının rahatlıkla sağlanabilmesi için karayolu üzerinde gerekli tedbirlerimizi aldık. Yapılan çalışmada emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”

dedi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.