İBT WEB

Kilis’te uyuşturucu operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2022 - 14:11, Güncelleme: 04.07.2022 - 14:08 1571+ kez okundu.
 

Kilis’te uyuşturucu operasyonu

Kilis’te uyuşturucu operasyonu

Kilis’in Polateli ilçesinde 4 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.Polateli ilçesinde İl jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışma neticesinde , Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Polateli ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon ile yapılan aramada 4 kök kenevir bitkisi ele geçirildi .Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.
Kilis’te uyuşturucu operasyonu
Kilis’in Polateli ilçesinde 4 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Polateli ilçesinde İl jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışma neticesinde , Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Polateli ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon ile yapılan aramada 4 kök kenevir bitkisi ele geçirildi .Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.