İBT WEB

Kırıkkale’de Ramazan ve Covid-19 denetimleri

Genel 07.05.2020 - 07:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2856+ kez okundu.
 

Kırıkkale’de Ramazan ve Covid-19 denetimleri

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle bir yandan esnaf denetimlerini arttırırken bir yandan da kent merkezinde vatandaşların huzuru ve sağlığı için Covid-19 salgınına karşı verilen mücadelede çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale’de kent merkezinde zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde, virüse karşı alınması gereken tedbirler konusunda vatandaşlara bilgilendirme yaparken esnafın da genel temizliği ve çalışmalarını kontrol ediyor. Denetimlerde marketlerin genelge çerçevesinde en fazla müşteri sayısına, market içerisinde müşteri sayısının artmaması için giriş çıkışların kontrolü, market içerisinde bulunan müşterilerin birbirlerine en az 1 metre mesafede olması ve diğer kuralların market personeli tarafından müşterilere hatırlatılması belirtildi. Ramazan ayı ve korona virüs boyunca vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda alışverişlerini yapmaları için denetimlerin aralıksız sürdürüleceği bildirildi.
Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle bir yandan esnaf denetimlerini arttırırken bir yandan da kent merkezinde vatandaşların huzuru ve sağlığı için Covid-19 salgınına karşı verilen mücadelede çalışmalarını sürdürüyor.
Kırıkkale’de kent merkezinde zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde, virüse karşı alınması gereken tedbirler konusunda vatandaşlara bilgilendirme yaparken esnafın da genel temizliği ve çalışmalarını kontrol ediyor. Denetimlerde marketlerin genelge çerçevesinde en fazla müşteri sayısına, market içerisinde müşteri sayısının artmaması için giriş çıkışların kontrolü, market içerisinde bulunan müşterilerin birbirlerine en az 1 metre mesafede olması ve diğer kuralların market personeli tarafından müşterilere hatırlatılması belirtildi. Ramazan ayı ve korona virüs boyunca vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda alışverişlerini yapmaları için denetimlerin aralıksız sürdürüleceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.