İBT WEB

kızının fotoğrafıyla özlem giderdi

Magazin (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 11:36, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:36 13217+ kez okundu.
 

kızının fotoğrafıyla özlem giderdi

Eski oyuncu Yalçın Dümer ayrıldığı eşi Serpil Çakmaklı dan olan kızı Merve ile fotoğrafını Instagram hesabına yükledi

Eski oyuncu Yalçın Dümer, ayrıldığı eşi Serpil Çakmaklı’dan olan kızı Merve ile fotoğrafını Instagram hesabına yükledi. Yalçın Tümer, kızı Merve ile çekilen eski bir karesini sosyal medya hesabında paylaştı. "CAN KIZIM" Dümer, Yeşilçam yıldızlarından Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızıyla çekilen karesinin altına “26 yaşına gelmiş bir can, can kızım” notunu düştü. "STİLİST OLDU" Hayatına Bodrum’da devam eden ve bir kolejde tiyatro dersleri veren Dümer, kızına özlemini şu sözlerle dile getirdi: “Merve, Amerika’da okulunu bitirdi ve stilist oldu. Aslında doğum günü 12 Eylül ama ben o fotoğrafı özlem duyduğum için paylaştım. Annesi Amerika’ya yanına gidiyor ama ben üç yıldır görmüyorum.”  
Eski oyuncu Yalçın Dümer ayrıldığı eşi Serpil Çakmaklı dan olan kızı Merve ile fotoğrafını Instagram hesabına yükledi


Eski oyuncu Yalçın Dümer, ayrıldığı eşi Serpil Çakmaklı’dan olan kızı Merve ile fotoğrafını Instagram hesabına yükledi.

Yalçın Tümer, kızı Merve ile çekilen eski bir karesini sosyal medya hesabında paylaştı.

"CAN KIZIM"

Dümer, Yeşilçam yıldızlarından Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızıyla çekilen karesinin altına “26 yaşına gelmiş bir can, can kızım” notunu düştü.

"STİLİST OLDU"

Hayatına Bodrum’da devam eden ve bir kolejde tiyatro dersleri veren Dümer, kızına özlemini şu sözlerle dile getirdi: “Merve, Amerika’da okulunu bitirdi ve stilist oldu. Aslında doğum günü 12 Eylül ama ben o fotoğrafı özlem duyduğum için paylaştım. Annesi Amerika’ya yanına gidiyor ama ben üç yıldır görmüyorum.”

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.