İBT WEB

Korona virüse rağmen kıraathanede kumar oynayan şahıslara polis baskını

06.05.2020 - 07:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2253+ kez okundu.
 

Korona virüse rağmen kıraathanede kumar oynayan şahıslara polis baskını

Ümraniye’de korona virüs tedbirlerine aldırmadan açık olan ve kumar oynatılan kıraathaneye polis operasyon düzenledi. Operasyonda 14 şahsa 44 bin 520 TL para cezası kesildi. Ümraniye ‘de Atatürk Mahallesinde bulunan bir iş yerinin ruhsatsız olduğu ve korona virüse rağmen kumar oynatıldığı bilgisi edinen polis ekipleri harekete geçti. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda kıraathanede 14 kişinin bulunduğu ve masaların etrafında toplu olarak oturdukları tespit edildi. İş yeri sahibi Mehmet T. ve diğer 13 şahıs hakkında 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesine istinaden her bir şahsa 3 bin 180 TL olmak üzere toplamda 44 bin 520 TL tutarında idari para cezası işlemi uygulandı. Kumar oynatılan kıraathane İlçe Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.
Ümraniye’de korona virüs tedbirlerine aldırmadan açık olan ve kumar oynatılan kıraathaneye polis operasyon düzenledi. Operasyonda 14 şahsa 44 bin 520 TL para cezası kesildi.
Ümraniye ‘de Atatürk Mahallesinde bulunan bir iş yerinin ruhsatsız olduğu ve korona virüse rağmen kumar oynatıldığı bilgisi edinen polis ekipleri harekete geçti. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda kıraathanede 14 kişinin bulunduğu ve masaların etrafında toplu olarak oturdukları tespit edildi. İş yeri sahibi Mehmet T. ve diğer 13 şahıs hakkında 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesine istinaden her bir şahsa 3 bin 180 TL olmak üzere toplamda 44 bin 520 TL tutarında idari para cezası işlemi uygulandı. Kumar oynatılan kıraathane İlçe Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.