İBT WEB

Kozan Belediyesi ilçedeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 11.09.2021 - 12:34, Güncelleme: 11.09.2021 - 12:34 1830+ kez okundu.
 

Kozan Belediyesi ilçedeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor

Kozan Belediyesi ilçedeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor

Kozan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü Şantiye şefliği ekipleri, Türkeli mahallesinde 28 sokakta asfaltlama çalışmalarını tamamladı, Aslanpaşa Mahallesinde ise 10 sokağı asfaltlamaya hazır hale getirdi. Kozan Belediye başkan vekili Soner Uzun, Başkan yardımcısı Ruhi Gül , Şantiye şefi Saycan Say çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Kozan Belediye Başkan yardımcısı Ruhi Gül  yaptığı açıklamada Türkeli mahallemizde 28 sokakta yaklaşık 40 bin m2 asfaltlama yaptıklarını belirterek ; “Aslanpaşa mahallesinde 10 sokakta 10 bin m2 asfalt, Tavşantepe , Ağlıboğaz Çanaklı,Varsaklar,Şevkiye , Güneri gibi mahallelerimizde bir çok sokağımızı asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Amacımız hem şehir merkezinde hemde kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımıza hizmet götürebilmek.Şehir merkezindeki mahallelerimizde asfaltlama yaparken kırsal mahallerimde sokaklarda parke taşı döşeme işlemleri de son sürat devam ediyoruz.”diye konuştu. Gül Kozan Belediyesi ekonomik olarak rahatlamaya başladı. Borçların birçoğunu ödedik. Borçlarımız azalınca vatandaşlarımıza hizmetlerimiz daha da artarak devam edecek. Asfalt çalışmaları tamamlanan Türkeli mahalle Muhtarı Ahmet Aydın yaptığı açıklamada; “ Türkeli mahallesinde 28 sokakta çalışmaların tamamlandığını belirterek emeği geçen başta Kozan Belediye başkanımız Kazım Özgan ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi. KAZIM BAŞKANI YAPMAZ DEDİLER YAPTI Aydın; “Kazım Başkanı yapmaz dediler Allah ondan bin defa razı olsun yaptı, Bu sokakları yaptıraman dediler Allaha çok şükür yaptırdık. Mahallem için taşı taş üstüne koyan bürokratından Belediye başkanına kadar kim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mahallemde 28 ayrı sokaktaki asfaltlama çalışmaları 25 günde tamamlandı. Vatandaşlarımız tozdan, topraktan evlerinin penceresinin açamıyordu. Balkonuna çıkamıyordu. Vatandaşlarımız tozdan topraktan kurtardık.”Şeklinde konuştu. Aslanpaşa mahalle muhtarı Aydın Çalışkanda yaptığı açıklamada mahallesinde asfaltsız sokağın kalmayacağını söyleyerek, 10 Sokağımız Belediye ekipleri tarafından asfaltlama için hazır hale getirildi. Mahallemizde bu sokaklar asfaltlanırsa asfaltsız sokağımız kalmayacak. Aslanpaşa mahallesinde asfalt anlamında sıkıntımız kalmadı, Önümüzdeki haftada da Belediye ekiplerimiz asfalt döküm işine başlayacak mahallemizde sıkıntılar bir bir çözülecek. Bizlere hizmeti getiren başta Kozan Belediye başkanımız Kazım Özgan ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.
Kozan Belediyesi ilçedeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor

Kozan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü Şantiye şefliği ekipleri, Türkeli mahallesinde 28 sokakta asfaltlama çalışmalarını tamamladı, Aslanpaşa Mahallesinde ise 10 sokağı asfaltlamaya hazır hale getirdi. Kozan Belediye başkan vekili Soner Uzun, Başkan yardımcısı Ruhi Gül , Şantiye şefi Saycan Say çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Kozan Belediye Başkan yardımcısı Ruhi Gül  yaptığı açıklamada Türkeli mahallemizde 28 sokakta yaklaşık 40 bin m2 asfaltlama yaptıklarını belirterek ; “ Aslanpaşa mahallesinde 10 sokakta 10 bin m2 asfalt, Tavşantepe , Ağlıboğaz Çanaklı,Varsaklar,Şevkiye , Güneri gibi mahallelerimizde bir çok sokağımızı asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Amacımız hem şehir merkezinde hemde kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımıza hizmet götürebilmek.Şehir merkezindeki mahallelerimizde asfaltlama yaparken kırsal mahallerimde sokaklarda parke taşı döşeme işlemleri de son sürat devam ediyoruz.”diye konuştu. Gül Kozan Belediyesi ekonomik olarak rahatlamaya başladı. Borçların birçoğunu ödedik. Borçlarımız azalınca vatandaşlarımıza hizmetlerimiz daha da artarak devam edecek. Asfalt çalışmaları tamamlanan Türkeli mahalle Muhtarı Ahmet Aydın yaptığı açıklamada; “ Türkeli mahallesinde 28 sokakta çalışmaların tamamlandığını belirterek emeği geçen başta Kozan Belediye başkanımız Kazım Özgan ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi. KAZIM BAŞKANI YAPMAZ DEDİLER YAPTI Aydın; “Kazım Başkanı yapmaz dediler Allah ondan bin defa razı olsun yaptı, Bu sokakları yaptıraman dediler Allaha çok şükür yaptırdık. Mahallem için taşı taş üstüne koyan bürokratından Belediye başkanına kadar kim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mahallemde 28 ayrı sokaktaki asfaltlama çalışmaları 25 günde tamamlandı. Vatandaşlarımız tozdan, topraktan evlerinin penceresinin açamıyordu. Balkonuna çıkamıyordu. Vatandaşlarımız tozdan topraktan kurtardık.”Şeklinde konuştu. Aslanpaşa mahalle muhtarı Aydın Çalışkanda yaptığı açıklamada mahallesinde asfaltsız sokağın kalmayacağını söyleyerek, 10 Sokağımız Belediye ekipleri tarafından asfaltlama için hazır hale getirildi. Mahallemizde bu sokaklar asfaltlanırsa asfaltsız sokağımız kalmayacak. Aslanpaşa mahallesinde asfalt anlamında sıkıntımız kalmadı, Önümüzdeki haftada da Belediye ekiplerimiz asfalt döküm işine başlayacak mahallemizde sıkıntılar bir bir çözülecek. Bizlere hizmeti getiren başta Kozan Belediye başkanımız Kazım Özgan ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.