İBT WEB

Başkan Soydan Hıdrellez Gününü kutladı

Genel 06.05.2020 - 11:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3093+ kez okundu.
 

Başkan Soydan Hıdrellez Gününü kutladı

AK Parti Pazaryeri ilçe Başkanı İsmail Soydan, Hıdrellez Günü’nü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Soydan, mesajında, "Yüzyıllardır farklı kültürleri bir arada barındıran kadim medeniyetimize renk katan değerlerden bir tanesi olan Hıdrellez, bolluğun, bereketin, sağlığın ve huzurun simgesidir Kültürümüzün güzel bir değeri olan güzel günlerin baharın müjdecisi kabul edilen kutlanan Hıdrellez, toplumumuzu kardeşlik-hoşgörü değerlerini bütünleştiren diğer değerlerimiz gibi bizi daha da güçlendirir bizi biz yapar. Dileklerin ve duaların, dünya barışı ve huzurunda birleşmesi umuduyla bu ortak kültürü paylaşan başta Pazaryerili hemşehrilerimin ve tüm halkların Hıdrellez Günü’nü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
AK Parti Pazaryeri ilçe Başkanı İsmail Soydan, Hıdrellez Günü’nü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Soydan, mesajında, "Yüzyıllardır farklı kültürleri bir arada barındıran kadim medeniyetimize renk katan değerlerden bir tanesi olan Hıdrellez, bolluğun, bereketin, sağlığın ve huzurun simgesidir Kültürümüzün güzel bir değeri olan güzel günlerin baharın müjdecisi kabul edilen kutlanan Hıdrellez, toplumumuzu kardeşlik-hoşgörü değerlerini bütünleştiren diğer değerlerimiz gibi bizi daha da güçlendirir bizi biz yapar. Dileklerin ve duaların, dünya barışı ve huzurunda birleşmesi umuduyla bu ortak kültürü paylaşan başta Pazaryerili hemşehrilerimin ve tüm halkların Hıdrellez Günü’nü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.