İBT WEB

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 16.03.2021 - 18:04, Güncelleme: 16.03.2021 - 18:04 2849+ kez okundu.
 

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 16 Mart Salı günü gerçekleştirdiği III. Birleşimle Mart ayı toplantılarını tamamladı.  Meclis Toplantı Salonunda Saat 14.00’da gerçekleştirilen toplantıya Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlık etti.  Mazeret dilekçelerinin okunmasının ve oylanmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İmar ağırlıklı gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi. Gündem Maddeleri arasında yer alan Battalgazi İlçesi Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi sınırları içerisinde yer alan parselin bir kısmına GES kurulmasına ilişkin gündem maddesi görüşülerek kabul edildi. Ayrıca Yeşilyurt İlçesi Yaka Mahallesi sınırları ile Özalper Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Yeni İtfaiye Binası çatısına kurulan Güneş Enerji Santrallerinin Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İktisadi İşletmesi’ne devri ile alakalı gündem maddesi de görüşülerek karara bağlandı.  Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısını 14 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’de yapılması kararlaştırıldı.  
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 16 Mart Salı günü gerçekleştirdiği III. Birleşimle Mart ayı toplantılarını tamamladı.  Meclis Toplantı Salonunda Saat 14.00’da gerçekleştirilen toplantıya Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlık etti. 
Mazeret dilekçelerinin okunmasının ve oylanmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İmar ağırlıklı gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi. Gündem Maddeleri arasında yer alan Battalgazi İlçesi Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi sınırları içerisinde yer alan parselin bir kısmına GES kurulmasına ilişkin gündem maddesi görüşülerek kabul edildi. Ayrıca Yeşilyurt İlçesi Yaka Mahallesi sınırları ile Özalper Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Yeni İtfaiye Binası çatısına kurulan Güneş Enerji Santrallerinin Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İktisadi İşletmesi’ne devri ile alakalı gündem maddesi de görüşülerek karara bağlandı.  Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısını 14 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’de yapılması kararlaştırıldı.

 

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.