İBT WEB

Manisa Gözlet’in Su Sorunu Tarihe Karışıyor

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 28.06.2021 - 09:36, Güncelleme: 28.06.2021 - 09:36 1523+ kez okundu.
 

Manisa Gözlet’in Su Sorunu Tarihe Karışıyor

“Su sorunu çekmeyeceğiz”

  Gözlet’in Su Sorunu Tarihe Karışıyor MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesinde yetersiz su sorununu çözüme kavuşturmak adına önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Mahallede açılan yeni içme suyu sondajına pompa montajı gerçekleştirildi. Teknik bağlantıların yapılmasının ardından mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz su ulaşımı sağlanacak. İl genelinde sağlıklı içme suyuna erişimin önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmaya devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesindeki çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Gözlet’e saatte 20 ton su verimliliğine sahip yeni sondaj kuyusu kazandırıldı. Açılan sondajın bağlantısının yapılması için de, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından pompa montajı yapıldı. Yürütülen çalışma sayesinde vatandaşlara ulaşan suyun daha da kaliteli ve kesintisiz olması sağlanacak. “Su sorunu çekmeyeceğiz” Gözlet Mahalle Muhtarı Nuri Gelgör, “Mahallemizde yaşanan yetersiz su sorunu vatandaşlarımızı zor durumda bırakıyordu. MASKİ bu problemin çözülmesi adına mahallemizde ilk olarak sondaj çalışması yaptı. Ardından sondaja pompa montajı gerçekleştirildi. Bu çalışma ile mahallemizde su sorunu çekmeyeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e minnettarız. Emek verenlere teşekkür ediyoruz” dedi.   
“Su sorunu çekmeyeceğiz”

 

Gözlet’in Su Sorunu Tarihe Karışıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesinde yetersiz  su sorununu çözüme kavuşturmak adına önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Mahallede açılan yeni içme suyu sondajına pompa montajı gerçekleştirildi. Teknik bağlantıların yapılmasının ardından mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz su ulaşımı sağlanacak.

İl genelinde sağlıklı içme suyuna erişimin önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmaya devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesindeki çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Gözlet’e saatte 20 ton su verimliliğine sahip yeni sondaj kuyu su kazandırıldı. Açılan sondajın bağlantısının yapılması için de, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından pompa montajı yapıldı. Yürütülen çalışma sayesinde vatandaşlara ulaşan suyun daha da kaliteli ve kesintisiz olması sağlanacak.

Su sorunu çekmeyeceğiz”

Gözlet Mahalle Muhtarı Nuri Gelgör, “Mahallemizde yaşanan yetersiz su sorunu vatandaşlarımızı zor durumda bırakıyordu. MASKİ bu problemin çözülmesi adına mahallemizde ilk olarak sondaj çalışması yaptı. Ardından sondaja pompa montajı gerçekleştirildi. Bu çalışma ile mahallemizde su sorunu çekmeyeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e minnettarız. Emek verenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

  

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.