İBT WEB

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresinden 2 kilometrelik çalışma.

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 30.04.2021 - 18:13, Güncelleme: 30.04.2021 - 18:13 3366+ kez okundu.
 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresinden 2 kilometrelik çalışma.

Halitpaşa Mahallesinde 2 Kilometrelik Dere Temizlendi

Halitpaşa Mahallesinde 2 Kilometrelik Dere Temizlendi MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamlayarak mahalle halkına rahat nefes aldırıldı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışma, kısa süre içerisinde tamamlanarak, özelikle kış aylarında bölge sakinleri için tehlike arz edebilen taşkın riski ortadan kaldırıldı. Hayata geçirilen çalışma ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Muhtar hizmetlerden memnun Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, “Mahallemizde yürütülen hizmetlerden ötürü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar her zaman bizlere bir telefon kadar yakın oldular. Hizmetlerden çok memnunuz” dedi.
Halitpaşa Mahallesinde 2 Kilometrelik Dere Temizlendi

Halitpaşa Mahallesinde 2 Kilometrelik Dere Temizlendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamlayarak mahalle halkına rahat nefes aldırıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışma, kısa süre içerisinde tamamlanarak, özelikle kış aylarında bölge sakinleri için tehlike arz edebilen taşkın riski ortadan kaldırıldı. Hayata geçirilen çalışma ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

Muhtar hizmetlerden memnun

Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, “Mahallemizde yürütülen hizmetlerden ötürü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar her zaman bizlere bir telefon kadar yakın oldular. Hizmetlerden çok memnunuz” dedi.

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.