İBT WEB

MANİSADA ÇIKAN ORMAN YANGININA MÜDAHALE İÇİN BÜYÜKŞEHİRDEN SEFERBERLİK

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.09.2021 - 10:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 10:51 1696+ kez okundu.
 

MANİSADA ÇIKAN ORMAN YANGININA MÜDAHALE İÇİN BÜYÜKŞEHİRDEN SEFERBERLİK

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri Demirci ye bağlı Kılavuzlar Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangına müdahalede bulundu

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Demirci'ye bağlı Kılavuzlar Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangına müdahalede bulundu. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ile söndürme çalışmalarına katılan Manisa Büyükşehir Belediyesi yangının söndürülmesi için tüm ekiplerini seferber etti.  Demirci'ye bağlı Kılavuzlar Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangının söndürülmesi için havadan ve karadan müdahaleler gerçekleştiriliyor. İhbar üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı da yangının söndürülmesi için tüm ekiplerini seferber etti. Hızlıca ilk müdahalenin yapıldığı yangında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalışması ile soğutma çalışmalarına devam ediliyor.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri Demirci ye bağlı Kılavuzlar Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangına müdahalede bulundu

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Demirci'ye bağlı Kılavuzlar Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangına müdahalede bulundu. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ile söndürme çalışmalarına katılan Manisa Büyükşehir Belediyesi yangının söndürülmesi için tüm ekiplerini seferber etti. 
Demirci'ye bağlı Kılavuzlar Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangının söndürülmesi için havadan ve karadan müdahaleler gerçekleştiriliyor. İhbar üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı da yangının söndürülmesi için tüm ekiplerini seferber etti. Hızlıca ilk müdahalenin yapıldığı yangında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalışması ile soğutma çalışmalarına devam ediliyor.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.