İBT WEB

Mariya Zaharova'dan Von der Leyen paylaşımı

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 28.04.2021 - 12:45, Güncelleme: 28.04.2021 - 12:45 2464+ kez okundu.
 

Mariya Zaharova'dan Von der Leyen paylaşımı

Mariya Zaharova'dan Von der Leyen paylaşımı

Avrupa Birliği'nin (AB) en üst düzey iki yetkilisi AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmüş, salona önce giren Michel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanındaki koltuğa oturmuştu. Leyen'in ayakta kalmasıyla AB yönetimindeki çekişmelerin gündeme geldiği kriz, dünya kamuoyundaki yerini koruyor. "İNCİNMİŞ AVRUPALI KADIN" Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Von der Leyen’in, konuya ilişkin yaptığı  "İncindim, bir kadın ve Avrupalı olarak kendimi yalnız hissettim."  şeklindeki açıklamasını Facebook hesabından yorumladı. Rus sözcü Mariya Zaharova,  “Ursula Von der Leyen, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mekanındaki divanda hissettikleri hakkında konuştu: ‘İncindim! Bir kadın ve Avrupalı olarak kendimi yalnız hissettim.' Kendi deyimiyle ‘bu incinmiş yalnız Avrupalı kadının’ Rusya ile güç pozisyonundan diyalog kurulmasını önerdiğini hatırlatırım. Ortaklardan öz kimlikleri konusunda daha kesin bir şeyler beklerdim.”  dedi.
Mariya Zaharova'dan Von der Leyen paylaşımı

Avrupa Birliği'nin (AB) en üst düzey iki yetkilisi AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmüş, salona önce giren Michel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanındaki koltuğa oturmuştu.

Leyen'in ayakta kalmasıyla AB yönetimindeki çekişmelerin gündeme geldiği kriz, dünya kamuoyundaki yerini koruyor.

"İNCİNMİŞ AVRUPALI KADIN"

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Von der Leyen’in, konuya ilişkin yaptığı 

"İncindim, bir kadın ve Avrupalı olarak kendimi yalnız hissettim." 

şeklindeki açıklamasını Facebook hesabından yorumladı.

Rus sözcü Mariya Zaharova, 

“Ursula Von der Leyen, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mekanındaki divanda hissettikleri hakkında konuştu: ‘İncindim! Bir kadın ve Avrupalı olarak kendimi yalnız hissettim.' Kendi deyimiyle ‘bu incinmiş yalnız Avrupalı kadının’ Rusya ile güç pozisyonundan diyalog kurulmasını önerdiğini hatırlatırım. Ortaklardan öz kimlikleri konusunda daha kesin bir şeyler beklerdim.” 

dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.