İBT WEB

MASKİ Şehzadeler ve Yunusemre Muhtarlarını Dinledi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 30.09.2021 - 15:55, Güncelleme: 30.09.2021 - 15:55 2254+ kez okundu.
 

MASKİ Şehzadeler ve Yunusemre Muhtarlarını Dinledi

MASKİ Şehzadeler ve Yunusemre Muhtarlarını Dinledi

MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Şehzadeler ve Yunsemre ilçelerine bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarını ağırladı. Muhtarlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Daire Başkanı Çakır, MASKİ’nin yürüttüğü çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü çalışmaların takibi ve vatandaşların memnuniyeti konusunda mahalle muhtarlarıyla iletişimi sıkı tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerine bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamını mahalle muhtarlarına ileten Çakır, Şehzadeler ve Yunsemre ilçelerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Muhtarların talep ve isteklerini de dinleyen Daire Başkanı Çakır, ilgili dairelere iletmek üzere notlar aldı. Daire Başkanı Çakır’a İlçe Hizmetleri Şube Müdürü Güray Coşkun ve Abone İşleri Şube Müdürü Kerem Çetin de eşlik etti.Muhtarlarımızla iletişimi sıkı tutuyoruz.İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, hizmetlerin sorunsuz bir şekilde yerine ulaşması için mahalle muhtarlarıyla sıkı bir iletişim halinde olduklarının altını çizdi. Daire Başkanı Çakır, “Devlet ve millet arasında önemli bir köprü vazifesi görevini üstlenmiş değerli muhtarlarımızla düzenli olarak toplantılar gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarımızın talep ve isteklerini dinleyip gerektiğinde mahallelerde incelemelerde bulunuyoruz. Çözüm noktasında da ilgili dairelerle istişaresini yapıp sorunların giderilmesi için emin adımlar atıyoruz”    
MASKİ Şehzadeler ve Yunusemre Muhtarlarını Dinledi


MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Şehzadeler ve Yunsemre ilçelerine bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarını ağırladı. Muhtarlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Daire Başkanı Çakır, MASKİ’nin yürüttüğü çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü çalışmaların takibi ve vatandaşların memnuniyeti konusunda mahalle muhtarlarıyla iletişimi sıkı tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerine bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamını mahalle muhtarlarına ileten Çakır, Şehzadeler ve Yunsemre ilçelerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Muhtarların talep ve isteklerini de dinleyen Daire Başkanı Çakır, ilgili dairelere iletmek üzere notlar aldı. Daire Başkanı Çakır’a İlçe Hizmetleri Şube Müdürü Güray Coşkun ve Abone İşleri Şube Müdürü Kerem Çetin de eşlik etti.Muhtarlarımızla iletişimi sıkı tutuyoruz. İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, hizmetlerin sorunsuz bir şekilde yerine ulaşması için mahalle muhtarlarıyla sıkı bir iletişim halinde olduklarının altını çizdi. Daire Başkanı Çakır, “Devlet ve millet arasında önemli bir köprü vazifesi görevini üstlenmiş değerli muhtarlarımızla düzenli olarak toplantılar gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarımızın talep ve isteklerini dinleyip gerektiğinde mahallelerde incelemelerde bulunuyoruz. Çözüm noktasında da ilgili dairelerle istişaresini yapıp sorunların giderilmesi için emin adımlar atıyoruz”  
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.