İBT WEB

MASKİden Mütevellideki Haksız Eleştirilere Yanıt

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.03.2021 - 17:32, Güncelleme: 25.03.2021 - 17:32 3067+ kez okundu.
 

MASKİden Mütevellideki Haksız Eleştirilere Yanıt

MASKİden Mütevellideki Haksız Eleştirilere Yanıt

MASKİ’den Mütevelli’deki Haksız Eleştirilere Yanıt MASKİ Genel Müdürlüğü, bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesinde yürütülen yatırımlar ile ilgili yapılan haksız eleştirilere yanıt verdi. Mahallede 21 milyon TL’lik bir yatırıma hayat verildiğini söyleyen MASKİ yetkilileri, aşırı yağışlarda bozulan yolların düzenli olarak bakım onarımının yapıldığını vurguladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesinde devam eden çalışmalar ile ilgili haksız eleştirileri cevapsız bırakmadı. Kurumdan yapılan açıklamada, Mütevelli Mahallesinde ilk olarak 23 kilometrelik içme suyu hattı çalışması ile içme suyu deposu ve arıtma tesisi yatırımına hayat verildiği belirtildi. Kanalizasyon hattı imalatının ise yüzde 90 seviyesine geldiği Mütevelli’de kısa bir süre içerisinde 175 bin metrekare kilit parke taş döşeme işine de başlanacağı vurgulandı. Çalışmalar esnasında yol düzenleme işleri yapılıyor Mahallede yürütülen çalışma devam ederken aşırı yağışlarda bozulan yolların tesviyesinin düzenli bir şekilde yapıldığını belirten MASKİ yetkilileri, teknik olarak parke döşeme işinin hemen yapılamadığını belirtti. Altyapı çalışması yapılan yerlerde yolların kaçınılmaz olarak bozulduğu ifade edilen açıklamada, ekiplerin kısa süre içerisinde bakım onarım yaptığının altı çizildi. Mahalle sakinlerinden Şali Turgut da, Büyükşehir Belediyesine yollarında yaptıkları düzenleme nedeniyle teşekkür etti.  
MASKİden Mütevellideki Haksız Eleştirilere Yanıt

MASKİ’den Mütevelli’deki Haksız Eleştirilere Yanıt

MASKİ Genel Müdürlüğü, bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesinde yürütülen yatırımlar ile ilgili yapılan haksız eleştirilere yanıt verdi. Mahallede 21 milyon TL’lik bir yatırıma hayat verildiğini söyleyen MASKİ yetkilileri, aşırı yağışlarda bozulan yolların düzenli olarak bakım onarımının yapıldığını vurguladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesinde devam eden çalışmalar ile ilgili haksız eleştirileri cevapsız bırakmadı. Kurumdan yapılan açıklamada, Mütevelli Mahallesinde ilk olarak 23 kilometrelik içme suyu hattı çalışması ile içme suyu deposu ve arıtma tesisi yatırımına hayat verildiği belirtildi. Kanalizasyon hattı imalatının ise yüzde 90 seviyesine geldiği Mütevelli’de kısa bir süre içerisinde 175 bin metrekare kilit parke taş döşeme işine de başlanacağı vurgulandı.

Çalışmalar esnasında yol düzenleme işleri yapılıyor

Mahallede yürütülen çalışma devam ederken aşırı yağışlarda bozulan yolların tesviyesinin düzenli bir şekilde yapıldığını belirten MASKİ yetkilileri, teknik olarak parke döşeme işinin hemen yapılamadığını belirtti. Altyapı çalışması yapılan yerlerde yolların kaçınılmaz olarak bozulduğu ifade edilen açıklamada, ekiplerin kısa süre içerisinde bakım onarım yaptığının altı çizildi.

Mahalle sakinlerinden Şali Turgut da, Büyükşehir Belediyesine yollarında yaptıkları düzenleme nedeniyle teşekkür etti.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.