İBT WEB

MERSİN BÜYÜKŞEHİR KADIN BASKETBOL TAKIMI ÇEYREK FİNALDE

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.09.2021 - 09:18, Güncelleme: 29.09.2021 - 09:18 2244+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR KADIN BASKETBOL TAKIMI ÇEYREK FİNALDE

MERSİN BÜYÜKŞEHİR KADIN BASKETBOL TAKIMI ÇEYREK FİNALDE

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Emlak Konut karşısında 51-50’lik skorla galibiyeti hak eden taraf oldu. D Grubu’nda mücadelesini sürdüren Kadın Basket Takımı, grubunu lider tamamladı. Mersin ekibi, çeyrek finaldeki rakibini bekliyor.Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Emlak Konut’u 51-50’lik skorla yendi. D Grubu’nda mücadelesini sürdüren Kadın Basketbol Takımı, grubunu lider tamamlayarak çeyrek finale kaldı. D Grubu’nu lider tamamladı.2020-2021 Türkiye Basketbol Kadınlar Ligi’nde mücadele eden GSK Kadın Basketbol Takımı, lig öncesi 26 Eylül’de başlayan ve 2 Ekim’e kadar Ankara’da devam edecek olan Federasyon Kupasında D Grubu’nu lider tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.İlk karşılaşmada HDI Yalova VİP karşısında 59-57’lik skorla galip gelen Mersin ekibi, ligin iddialı takımları arasında yer alan Emlak Konut karşısında da iyi savunma ile maçı kazanmasını bildi. Son saniyede gelen basket sayesinde Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 51-50 skorla galibiyeti hak eden taraf oldu. Kadın Basket Takımı, çeyrek finalde İzmir Urla Belediye Spor Kulübü ile karşılaşacak.“Mersinimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”Büyükşehir GSK Genel Menajeri Suat Özdal, kupa maçlarında adım adım ilerlemek istediklerini belirterek, “Lig öncesi kupa maçlarında aldığımız galibiyetler bizi çeyrek finale taşıdı. Çeyrek finalde rakibimiz olan ligin tecrübeli ekibi Urla Belediyesi karşısında da kazanarak yarı finale çıkmak istiyoruz. Koç İbrahim Sağdıç. Zorlu maçlar oynadık, kolay maç yok. Mersinimizi en iyi şekilde temsil etmek ve kupada adım adım ilerlemek istiyoruz” dedi.Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR KADIN BASKETBOL TAKIMI ÇEYREK FİNALDE

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Emlak Konut karşısında 51-50’lik skorla galibiyeti hak eden taraf oldu. D Grubu’nda mücadelesini sürdüren Kadın Basket Takımı, grubunu lider tamamladı. Mersin ekibi, çeyrek finaldeki rakibini bekliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Emlak Konut’u 51-50’lik skorla yendi. D Grubu’nda mücadelesini sürdüren Kadın Basketbol Takımı, grubunu lider tamamlayarak çeyrek finale kaldı. D Grubu’nu lider tamamladı.2020-2021 Türkiye Basketbol Kadınlar Ligi’nde mücadele eden GSK Kadın Basketbol Takımı, lig öncesi 26 Eylül’de başlayan ve 2 Ekim’e kadar Ankara’da devam edecek olan Federasyon Kupasında D Grubu’nu lider tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.İlk karşılaşmada HDI Yalova VİP karşısında 59-57’lik skorla galip gelen Mersin ekibi, ligin iddialı takımları arasında yer alan  Emlak Konut karşısında da iyi savunma ile maçı kazanmasını bildi. Son saniyede gelen basket sayesinde Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 51-50 skorla galibiyeti hak eden taraf oldu. Kadın Basket Takımı, çeyrek finalde İzmir Urla Belediye Spor Kulübü ile karşılaşacak.“Mersinimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”Büyükşehir GSK Genel Menajeri Suat Özdal, kupa maçlarında adım adım ilerlemek istediklerini belirterek, “Lig öncesi kupa maçlarında aldığımız galibiyetler bizi çeyrek finale taşıdı. Çeyrek finalde rakibimiz olan ligin tecrübeli ekibi Urla Belediyesi karşısında da kazanarak yarı finale çıkmak istiyoruz. Koç İbrahim Sağdıç. Zorlu maçlar oynadık, kolay maç yok. Mersinimizi en iyi şekilde temsil etmek ve kupada adım adım ilerlemek istiyoruz” dedi.Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.