İBT WEB

Metin Yavuz arıcı çiftçileri ziyaret etti

Genel 06.05.2020 - 16:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2046+ kez okundu.
 

Metin Yavuz arıcı çiftçileri ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Kuşadası’nın Güzelçamlı mahallesinde üreticilerle birlikte bal sağımı yaptı. Türkiye’nin en önemli bal üretiminin başında yer alan Aydın’da, hasat sezonu başladı. Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı Mahallesi’nde peteklerinin sağımına başlayan arıcıları, AK Partili Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Platformu Başkanı Mustafa Sarıoğlu ile birlikte çiftçileri ziyaret etti. Müfit Adıgüzel’in kovanlarını da ziyaret eden Yavuz korona virüs salgınında üretim zincirinin aksamaması için üretime devam eden arıcı çiftçilere teşekkür etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Kuşadası’nın Güzelçamlı mahallesinde üreticilerle birlikte bal sağımı yaptı.

Türkiye’nin en önemli bal üretiminin başında yer alan Aydın’da, hasat sezonu başladı. Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı Mahallesi’nde peteklerinin sağımına başlayan arıcıları, AK Partili Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Platformu Başkanı Mustafa Sarıoğlu ile birlikte çiftçileri ziyaret etti. Müfit Adıgüzel’in kovanlarını da ziyaret eden Yavuz korona virüs salgınında üretim zincirinin aksamaması için üretime devam eden arıcı çiftçilere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.