İBT WEB

Mimarsinan OSB'ye Vali Çiçek'ten ziyaret

14.09.2023 - 07:45, Güncelleme: 14.09.2023 - 07:45 609+ kez okundu.
 

Mimarsinan OSB'ye Vali Çiçek'ten ziyaret

 Vali Gökmen Çiçek, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Ziyaret sırasında Vali Gökmen Çiçek’i Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Çarşıbaşı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.  Mimarsinan OSB’nin faaliyet alanları, faaliyet gösteren firmalar hakkında Başkan Lütfi Çarşıbaşı’dan bilgiler alan Vali Çiçek, “Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi ilimizin kalkınmasında ve gelişmesinde sağlamış olduğu istihdam ile önemli bir yere sahiptir. Özellikle yapılan ihracatla ülke ekonomisine yapmış olduğunuz katkı gurur verici.” diye konuştu  Vali Gökmen Çiçek ayrıca yatırımcı kuruluşlara devlet olarak her türlü kolaylığı sağladıklarını da ifade etti.  Ziyaret Vali Gökmen Çiçek’in Mimarsinan OSB’de faaliyet gösteren fabrikaları gezmesi ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi almasının ardından sona erdi. 

 Vali Gökmen Çiçek, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Ziyaret sırasında Vali Gökmen Çiçek’i Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Çarşıbaşı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.  Mimarsinan OSB’nin faaliyet alanları, faaliyet gösteren firmalar hakkında Başkan Lütfi Çarşıbaşı’dan bilgiler alan Vali Çiçek, “Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi ilimizin kalkınmasında ve gelişmesinde sağlamış olduğu istihdam ile önemli bir yere sahiptir. Özellikle yapılan ihracatla ülke ekonomisine yapmış olduğunuz katkı gurur verici.” diye konuştu 

Vali Gökmen Çiçek ayrıca yatırımcı kuruluşlara devlet olarak her türlü kolaylığı sağladıklarını da ifade etti.  Ziyaret Vali Gökmen Çiçek’in Mimarsinan OSB’de faaliyet gösteren fabrikaları gezmesi ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi almasının ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.