İBT WEB

Muhtar Aykıran Cengiz Başkanımız sözünün eri biri

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.05.2021 - 16:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 16:26 1311+ kez okundu.
 

Muhtar Aykıran Cengiz Başkanımız sözünün eri biri

Muhtar Aykıran Cengiz Başkanımız sözünün eri biri

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesinde 100 tonluk prefabrik içme suyu deposu montajı yaptı. Yapılan çalışma ile mahallenin içme suyu kapasitesini artırmak için önemli bir adım daha atıldı. Mahalle Muhtarı Eyüphan Aykıran da, “Cengiz Başkanımız sözünün eri biri. Kendisinden Allah razı olsun. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.   Yeterli su temini noktasında çalışmalarını sürdüren Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesinde prefabrik içme suyu deposu montajı gerçekleştirildi. 100 tonluk depoların bağlantısını yapan İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesine bağlı ekipler, ayaklı su deposuna önemli bir ek kaynak sağladı. Manisa’nın en büyük mahallelerinden biri olan Muradiye’ye büyük altyapı dönüşümü öncesinde önemli bir hizmet daha ulaştırıldı. Sondajların faaliyete geçmesinin ardından içme suyu depoları devreye alınacak. “Çok memnunuz, çok onurluyuz” Mahalle Muhtarı Eyüphan Aykıran, “MASKİ bizim için gerçekten çok çalışıyor. Çok memnunuz, çok onurluyuz. Cengiz Başkanımız sözünün eri biri. Kendisinden Allah razı olsun. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
Muhtar Aykıran Cengiz Başkanımız sözünün eri biri

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesinde 100 tonluk prefabrik içme suyu deposu montajı yaptı. Yapılan çalışma ile mahallenin içme suyu kapasitesini artırmak için önemli bir adım daha atıldı. Mahalle Muhtarı Eyüphan Aykıran da, “Cengiz Başkanımız sözünün eri biri. Kendisinden Allah razı olsun. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.  

Yeterli su temini noktasında çalışmalarını sürdüren Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesinde prefabrik içme suyu deposu montajı gerçekleştirildi. 100 tonluk depoların bağlantısını yapan İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesine bağlı ekipler, ayaklı su deposuna önemli bir ek kaynak sağladı. Manisa’nın en büyük mahallelerinden biri olan Muradiye’ye büyük altyapı dönüşümü öncesinde önemli bir hizmet daha ulaştırıldı. Sondajların faaliyete geçmesinin ardından içme suyu depoları devreye alınacak.

“Çok memnunuz, çok onurluyuz”

Mahalle Muhtarı Eyüphan Aykıran, “MASKİ bizim için gerçekten çok çalışıyor. Çok memnunuz, çok onurluyuz. Cengiz Başkanımız sözünün eri biri. Kendisinden Allah razı olsun. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.