İBT WEB

O Bizim Başkanımız Değil Babamız

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.09.2021 - 08:48, Güncelleme: 10.09.2021 - 08:48 1807+ kez okundu.
 

O Bizim Başkanımız Değil Babamız

O Bizim Başkanımız Değil Babamız

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Sarıpınar mahallesine yeni bir sondaj kuyusu kazandırdı. Küresel ısınma ve kuraklığa bağlı olarak yeraltı sularının derinlere çekilmesiyle son iki yıldır su sıkıntısı yaşadıklarını belirten Mahalle Muhtarı Gürkan Kırbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ileterek, “O bizim başkanımız değil babamız, ne ihtiyacımız varsa hepsini karşıladı” açıklamasında bulundu.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini noktasındaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir ilçesine bağlı Sarıpınar mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Saniyede 7 litre verime sahip olan kuyudan alınan numune ile yapılacak olan testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından, sondaj kuyusuna pompa ve hat bağlantıları yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.Muhtar Kırbaş’tan Başkan Ergün’e övgü dolu sözler Sarıpınar Mahalle Muhtarı Gürkan Kırbaş, yeraltı sularının daha da derinlere çekilmesinden dolayı son 2 senedir yaz aylarında su sıkıntısı çektiklerini belirtti. Muhtar Kırbaş, “MASKİ’ye mahallemizdeki bu sorunun çözülmesi için dilekçeyle başvuru yaptım. Sağ olsunlar hızlı bir geri dönüş yaparak mahallemize yeni bir sondaj kazandırdılar. Yapılan testin sonucunu bekliyoruz. İnşallah çalışmalar tamamlanıp mahallemiz bu sorundan kurtulacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve ekibine de yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. O bizim başkanımız değil babamız. Ne ihtiyacımız varsa hepsini karşıladı” ifadelerini kullandı.  
O Bizim Başkanımız Değil Babamız


MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Sarıpınar mahallesine yeni bir sondaj kuyusu kazandırdı. Küresel ısınma ve kuraklığa bağlı olarak yeraltı sularının derinlere çekilmesiyle son iki yıldır su sıkıntısı yaşadıklarını belirten Mahalle Muhtarı Gürkan Kırbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ileterek, “O bizim başkanımız değil babamız, ne ihtiyacımız varsa hepsini karşıladı” açıklamasında bulundu.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini noktasındaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir ilçesine bağlı Sarıpınar mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Saniyede 7 litre verime sahip olan kuyudan alınan numune ile yapılacak olan testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından, sondaj kuyusuna pompa ve hat bağlantıları yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.Muhtar Kırbaş’tan Başkan Ergün’e övgü dolu sözler
Sarıpınar Mahalle Muhtarı Gürkan Kırbaş, yeraltı sularının daha da derinlere çekilmesinden dolayı son 2 senedir yaz aylarında su sıkıntısı çektiklerini belirtti. Muhtar Kırbaş, “MASKİ’ye mahallemizdeki bu sorunun çözülmesi için dilekçeyle başvuru yaptım. Sağ olsunlar hızlı bir geri dönüş yaparak mahallemize yeni bir sondaj kazandırdılar. Yapılan testin sonucunu bekliyoruz. İnşallah çalışmalar tamamlanıp mahallemiz bu sorundan kurtulacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve ekibine de yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. O bizim başkanımız değil babamız. Ne ihtiyacımız varsa hepsini karşıladı” ifadelerini kullandı.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.