İBT WEB

Olympiakos Valbuena nın sözleşmesini uzattı

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.03.2021 - 11:33, Güncelleme: 30.03.2021 - 11:33 2377+ kez okundu.
 

Olympiakos Valbuena nın sözleşmesini uzattı

Olympiakos, Valbuena'nın sözleşmesini uzattı

Olympiakos, eski Fenerbahçeli futbolcu Mathieu Valbuena'nın sözleşmesini 2022 yılına kadar yeniledi. Süper Lig 'de bir dönem Fenerbahçe forması da giyen 36 yaşındaki Fransız futbolcu Mathieu Valbuena, kulübü Olympiakos ile olan sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Tecrübeli futbolcu bu sezon takımıyla toplamda 28 maça çıktı ve 2 gol,8 asistlik performans ortaya koydu. Valbuena kariyerinde Langon, Lib.-St.-Seurin, Marsilya, Dinamo Moskova, Lyon ve Fenerbahçe formaları giydi. FENERBAHÇE'DE PERFORMANSI BEĞENİLDİ Fransız futbolcu Fenerbahçe forması giydiği dönemde 71 maça çıktı ve 12 gol, 24 asistlik performansa imza atmıştı. 52 kez de ülkesinin milli formasını sırtlayan Valbuena, 52 kez Fransa adına sahaya çıktı ve 8 gole imza attı. Tecrübeli futbolcunun, 2022 yılında sözleşmesini bitirdikten sonra futbolu bırakabileceği öne sürülüyor.
Olympiakos, Valbuena'nın sözleşmesini uzattı

Olympiakos, eski Fenerbahçeli futbolcu Mathieu Valbuena'nın sözleşmesini 2022 yılına kadar yeniledi.

Süper Lig 'de bir dönem Fenerbahçe forması da giyen 36 yaşındaki Fransız futbolcu Mathieu Valbuena, kulübü  Olympiakos ile olan sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Tecrübeli futbolcu bu sezon takımıyla toplamda 28 maça çıktı ve 2 gol,8 asistlik performans ortaya koydu. Valbuena kariyerinde Langon, Lib.-St.-Seurin, Marsilya, Dinamo Moskova, Lyon ve Fenerbahçe formaları giydi.

FENERBAHÇE'DE PERFORMANSI BEĞENİLDİ

Fransız futbolcu Fenerbahçe forması giydiği dönemde 71 maça çıktı ve 12 gol, 24 asistlik performansa imza atmıştı.

52 kez de ülkesinin milli formasını sırtlayan Valbuena, 52 kez Fransa adına sahaya çıktı ve 8 gole imza attı.

Tecrübeli futbolcunun, 2022 yılında sözleşmesini bitirdikten sonra futbolu bırakabileceği öne sürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.