İBT WEB

ORDU GÜNLERİNİN HEYECANI İSTANBUL’U SARDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.11.2021 - 16:24, Güncelleme: 02.11.2021 - 16:24 1147+ kez okundu.
 

ORDU GÜNLERİNİN HEYECANI İSTANBUL’U SARDI

ORDU GÜNLERİNİN HEYECANI İSTANBUL’U SARDI

İSTANBUL’UN SEMTLERİ OBB BANDO TAKIMI İLE RENKLENİYOR İstanbul Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı'nda 4 Kasım Perşembe günü başlayacak olan Ordu Günleri öncesi organizasyonun tanıtımı İstanbul’un dört bir yanında devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı yaptığı etkinliklerle hem “Ordu Günleri”ne davet hem de İstanbullulara unutulmaz anlar yaşatıyor. Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı'nda 4 Kasım Perşembe başlayacak ve 7 Kasım Pazar günü akşam saatlerine kadar sürecek olan “10’uncu Ordu Günleri” öncesi organizasyona davet amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Turizm Dairesi Başkanlığı ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) tarafından geçtiğimiz günlerde Üsküdar Meydan-Vapur iskelesi yanında düzenlenen hazırlık etkinliğinin ikincisi Bakırköy meydanında gerçekleştirildi. Etkinlikte “SİZLERİ DE BÜYÜK BULUŞMAYA 4-7 KASIM’DA YENİ KAPI ETKİNLİK ALANINA BEKLİYORUZ” yazılı pankartlarla İstanbullular "10'uncu Ordu Günleri"ne davet edilirken Ordu Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı ise Bakırköy meydanında verdiği konser ile renkli görüntüler oluşturdu. İlginin yoğun olduğu etkinlikte ayrıca meydanını dolduran vatandaşlara Ordu fındığı ve çikolatası dağıtıldı.  
ORDU GÜNLERİNİN HEYECANI İSTANBUL’U SARDI

İSTANBUL’UN SEMTLERİ OBB BANDO TAKIMI İLE RENKLENİYOR İstanbul Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı'nda 4 Kasım Perşembe günü başlayacak olan Ordu Günleri öncesi organizasyonun tanıtımı İstanbul’un dört bir yanında devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı yaptığı etkinliklerle hem “ Ordu Günleri”ne davet hem de İstanbullulara unutulmaz anlar yaşatıyor. Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı'nda 4 Kasım Perşembe başlayacak ve 7 Kasım Pazar günü akşam saatlerine kadar sürecek olan “10’uncu Ordu Günleri” öncesi organizasyona davet amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Turizm Dairesi Başkanlığı ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) tarafından geçtiğimiz günlerde Üsküdar Meydan-Vapur iskelesi yanında düzenlenen hazırlık etkinliğinin ikincisi Bakırköy meydanında gerçekleştirildi. Etkinlikte “SİZLERİ DE BÜYÜK BULUŞMAYA 4-7 KASIM’DA YENİ KAPI ETKİNLİK ALANINA BEKLİYORUZ” yazılı pankartlarla İstanbullular "10'uncu Ordu Günleri"ne davet edilirken Ordu Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı ise Bakırköy meydanında verdiği konser ile renkli görüntüler oluşturdu. İlginin yoğun olduğu etkinlikte ayrıca meydanını dolduran vatandaşlara Ordu fındığı ve çikolatası dağıtıldı.
 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.