İBT WEB

Otomobil arızalanınca yolda kaldı sınava polis yetiştirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2021 - 13:35, Güncelleme: 26.06.2021 - 13:35 1463+ kez okundu.
 

Otomobil arızalanınca yolda kaldı sınava polis yetiştirdi

Otomobil arızalanınca yolda kaldı, sınava polis yetiştirdi

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN'da, kendisini sınava götüren babasının otomobilinin arıza yaparak, yolda kalması nedeniyle geç kalan Hilal Şahin (22), motosikletli polis ekiplerince salona yetiştirildi. YKS'nin birinci oturumuna girmek için babası Hasan Şahin ile birlikte otomobille yola çıkan Hilal Şahin, araç arızası nedeniyle yolda kaldı. Kızını sınava götüremeyen baba Şahin, polis ekiplerini arayarak, yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen İl Emniyet Müdürlüğü'nün motosikletli ekibi, Hilal Şahin'i alıp, sınava yetiştirdi. Otomobili bozulduğu için yolda kaldıklarını anlatan Hasan Şahin, kızını sınava yetiştirdikleri için polis ekiplerine teşekkür etti. FOTOĞRAFLI
Otomobil arızalanınca yolda kaldı, sınava polis yetiştirdi

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN'da, kendisini sınava götüren babasının otomobilinin arıza yaparak, yolda kalması nedeniyle geç kalan Hilal Şahin (22), motosikletli polis ekiplerince salona yetiştirildi.
YKS'nin birinci oturumuna girmek için babası Hasan Şahin ile birlikte otomobille yola çıkan Hilal Şahin, araç arızası nedeniyle yolda kaldı. Kızını sınava götüremeyen baba Şahin, polis ekiplerini arayarak, yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen İl Emniyet Müdürlüğü'nün motosikletli ekibi, Hilal Şahin'i alıp, sınava yetiştirdi. Otomobili bozulduğu için yolda kaldıklarını anlatan Hasan Şahin, kızını sınava yetiştirdikleri için polis ekiplerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.