İBT WEB

Özbekistandan MASKİ ye Ziyaret

Gündem (MBH) - Mersin Blok Haber | 16.03.2021 - 16:28, Güncelleme: 16.03.2021 - 16:28 2537+ kez okundu.
 

Özbekistandan MASKİ ye Ziyaret

Özbekistandan MASKİ ye Ziyaret

Özbekistandan MASKİ ye Ziyaret MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Özbekistan Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü yetkililerini makamında ağırladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Özbekistan Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’ndenYusupovKomilbekShuhratovich ve VakhabovJasurbekGafurovich’i makamında ağırladı. Aydınyer, misafirlerine Manisa’da yaptıkları hizmetleri anlatarak mevcut su kaynaklarının korunmasından ve sondajlardan suyun vatandaşa temini noktasında yapılan işlemler hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Elektrik, Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç da hazır bulundu. Tecrübelerimizi Özbekistanlı kardeşlerimizle paylaştık MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Aydınyer, nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür ederek, “Özbekistanlı kardeşlerimiz ülkemizi ziyaret ettikleri sırada bizlere de ziyarette bulundular. Mevcut su kaynaklarını korumak ve yeni sondajlar açıp vatandaşlara su temin etmek konusunda yaptığımız çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Özbekistan enerji kaynakları bakımından zengin bir ülke iken su kaynakları bakımından aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Biz de su kaynağı ihtiyaçlarına yardımcı olabilmek için tecrübelerimizi kendileriyle paylaştık” diye konuştu.
Özbekistandan MASKİ ye Ziyaret

Özbekistandan MASKİ ye Ziyaret

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Özbekistan Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü yetkililerini makamında ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Özbekistan Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’ndenYusupovKomilbekShuhratovich ve VakhabovJasurbekGafurovich’i makamında ağırladı. Aydınyer, misafirlerine Manisa’da yaptıkları hizmetleri anlatarak mevcut su kaynaklarının korunmasından ve sondajlardan suyun vatandaşa temini noktasında yapılan işlemler hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Elektrik, Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç da hazır bulundu.

Tecrübelerimizi Özbekistanlı kardeşlerimizle paylaştık

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Aydınyer, nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür ederek,

“Özbekistanlı kardeşlerimiz ülkemizi ziyaret ettikleri sırada bizlere de ziyarette bulundular. Mevcut su kaynaklarını korumak ve yeni sondajlar açıp vatandaşlara su temin etmek konusunda yaptığımız çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Özbekistan enerji kaynakları bakımından zengin bir ülke iken su kaynakları bakımından aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Biz de su kaynağı ihtiyaçlarına yardımcı olabilmek için tecrübelerimizi kendileriyle paylaştık”

diye konuştu.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.