İBT WEB

PARMAKKURDU MAHALLESİNİN SOKAK VE YOLLARI KİLİTTAŞI İLE YENİLENDİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 12.11.2021 - 09:24, Güncelleme: 12.11.2021 - 09:24 2000+ kez okundu.
 

PARMAKKURDU MAHALLESİNİN SOKAK VE YOLLARI KİLİTTAŞI İLE YENİLENDİ

PARMAKKURDU MAHALLESİNİN SOKAK VE YOLLARI KİLİTTAŞI İLE YENİLENDİ

Uzak yakın, merkez kırsal ayırımı yapmadan ilçeye bağlı her mahalleye ulaşıp hizmet veren Akdeniz Belediyesi, en uzak mahallesi olan Parmakkurdu’nda gerçekleştirdiği yol ve kilittaşı çalışmaları ile mahalleyi güzelleştirdi, bölge sakinlerinin hayatını kolaylaştırdı. Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belirlediği plan ve program kapsamında, uzak yakın demeden ilçeye bağlı her mahalleye ihtiyaç duyduğu hizmetleri vermeye; bir yandan Akdeniz’i güzelleştirirken, diğer yandan vatandaşların da gündelik yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. Akdeniz ilçesinin, merkeze en uzak mahallesi olan Parmakkurdu’na çıkarma yapan fen işleri ekipleri, mahallenin yollarını kilitli parke taşları ile kaplayıp, yerleşim alanlarının çevresini güzelleştirdi. Ekipler, yollara serilen kilitli parke taşlarını güçlendirmek amacıyla, özellikle dik ve eğimli yolların etrafını da beton ile güçlendirdi. Muhtar Ateş; “Eşek ile çıkılamayan yolları şimdi araçlarımızla geçebiliyoruz” Geçmişte unutulan mahallesine sunulan hizmetler nedeniyle Başkan Mustafa Gültak ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Parmakkurdu Mahalle Muhtarı Hulki Ateş; “Yıllardır yapılamayan ve çok kötü durumda olan sokaklarımız ve yollarımız; Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine ekipler tarafından yenilendi. Kışın, yağmurda, çamurda vatandaşlarımız bu yollarda yürüyemiyordu. Şimdi ise mahallemizin sokakları ve yolları kilitli parke taşları ile döşendi. Açıkçası, eşeğin gidemediği yollarda şimdi otomobillerimizle geçebiliyoruz. Başkanımız Sayın Mustafa Gültak, Yıllardır mahallemize gelmeyen hizmetlerin ulaşmasını sağlayan Başkanımız, sıcak asfalt olsun, kilittaşı olsun; Mersin’in, Akdeniz’in en uzak mahallesi olan Parmakkurdu’nu unutmuyor, ihtiyaç duyduğumuz hizmetleri veriyor” diye konuştu. “Kışın çamurdan, yazın tozdan evlerimize varamıyorduk” Parmakkurdu Mahallesi sakinlerinden Enbiya Çelik ise; “Yollarımızda kışın oluşan çamurdan, yazın da tozdan evlerimize varamıyorduk. Başkanımızın talimatıyla şimdi yollarımız, sokaklarımız kilit taşı ile kaplanıp tamamen yenilendi. Belediyemizin bizlere sunduğu hizmetlerden gayet memnunuz. Başkanımız Mustafa Gültak ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  
PARMAKKURDU MAHALLESİNİN SOKAK VE YOLLARI KİLİTTAŞI İLE YENİLENDİ


Uzak yakın, merkez kırsal ayırımı yapmadan ilçeye bağlı her mahalleye ulaşıp hizmet veren Akdeniz Belediyesi, en uzak mahallesi olan Parmakkurdu’nda gerçekleştirdiği yol ve kilittaşı çalışmaları ile mahalleyi güzelleştirdi, bölge sakinlerinin hayatını kolaylaştırdı. Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belirlediği plan ve program kapsamında, uzak yakın demeden ilçeye bağlı her mahalleye ihtiyaç duyduğu hizmetleri vermeye; bir yandan Akdeniz’i güzelleştirirken, diğer yandan vatandaşların da gündelik yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor.
Akdeniz ilçesinin, merkeze en uzak mahallesi olan Parmakkurdu’na çıkarma yapan fen işleri ekipleri, mahallenin yollarını kilitli parke taşları ile kaplayıp, yerleşim alanlarının çevresini güzelleştirdi. Ekipler, yollara serilen kilitli parke taşlarını güçlendirmek amacıyla, özellikle dik ve eğimli yolların etrafını da beton ile güçlendirdi. Muhtar Ateş; “Eşek ile çıkılamayan yolları şimdi araçlarımızla geçebiliyoruz” Geçmişte unutulan mahallesine sunulan hizmetler nedeniyle Başkan Mustafa Gültak ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Parmakkurdu Mahalle Muhtarı Hulki Ateş; “Yıllardır yapılamayan ve çok kötü durumda olan sokaklarımız ve yollarımız; Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine ekipler tarafından yenilendi. Kışın, yağmurda, çamurda vatandaşlarımız bu yollarda yürüyemiyordu. Şimdi ise mahallemizin sokakları ve yolları kilitli parke taşları ile döşendi. Açıkçası, eşeğin gidemediği yollarda şimdi otomobillerimizle geçebiliyoruz. Başkanımız Sayın Mustafa Gültak, Yıllardır mahallemize gelmeyen hizmetlerin ulaşmasını sağlayan Başkanımız, sıcak asfalt
olsun, kilittaşı olsun; Mersin’in, Akdeniz’in en uzak mahallesi olan Parmakkurdu’nu unutmuyor, ihtiyaç duyduğumuz hizmetleri veriyor” diye konuştu. “Kışın çamurdan, yazın tozdan evlerimize varamıyorduk” Parmakkurdu Mahallesi sakinlerinden Enbiya Çelik ise; “Yollarımızda kışın oluşan çamurdan, yazın da tozdan evlerimize varamıyorduk. Başkanımızın talimatıyla şimdi yollarımız, sokaklarımız kilit taşı ile kaplanıp tamamen yenilendi. Belediyemizin bizlere sunduğu hizmetlerden gayet memnunuz. Başkanımız Mustafa Gültak ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.