İBT WEB

Polisleri seven küçük çocuğa polislerden sürpriz doğum günü kutlaması

06.05.2020 - 10:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2799+ kez okundu.
 

Polisleri seven küçük çocuğa polislerden sürpriz doğum günü kutlaması

Maltepe’de yaşayan ve polisleri seven küçük bir çocuğa, polisler tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Küçük çocuk 5. yaş gününü polislerle beraber kutladı. Maltepe’de yaşayan ve polisleri çok sevdiği öğrenilen küçük bir çocuğa Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince doğum günü sürprizi yapıldı. Polisleri ailenin evine giderek küçük çocuğun doğum gününü kutladı. Küçük çocuk, 5. yaş gününü sevdiği polislerle beraber kutladı. Çocuğa ayrıca polisler tarafından hediye paketi de verildi.
Maltepe’de yaşayan ve polisleri seven küçük bir çocuğa, polisler tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Küçük çocuk 5. yaş gününü polislerle beraber kutladı.
Maltepe’de yaşayan ve polisleri çok sevdiği öğrenilen küçük bir çocuğa Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince doğum günü sürprizi yapıldı. Polisleri ailenin evine giderek küçük çocuğun doğum gününü kutladı. Küçük çocuk, 5. yaş gününü sevdiği polislerle beraber kutladı. Çocuğa ayrıca polisler tarafından hediye paketi de verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.