İBT WEB

Rektörler tarihi mekanları gezdi

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2021 - 09:39, Güncelleme: 16.02.2021 - 09:39 2822+ kez okundu.
 

Rektörler tarihi mekanları gezdi

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ile beraberindeki heyet Kilis’teki tarihi mekanları gezdi.YÖK Anadolu Projesi” protokolü imzalamak için Kilis’e gelen İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ile beraberindeki heyet Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile bir araya geldi. “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak ile Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun protokol imzaladıktan sonra 7 Aralık Üniversitesini gezdiler. Daha sonra 7 Aralık Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi heyetleri Vali Recep Soytürk’ü ziyaret ettikten sonra tarihsel, kültürel ve mimari alanlarında incelemelerde bulundu. Tarihi mekanları gezerek bilgi alan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ile beraberindeki heyet, Kilis’ten ayrıldılar.
İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ile beraberindeki heyet Kilis’teki tarihi mekanları gezdi.
YÖK Anadolu Projesi” protokolü imzalamak için Kilis’e gelen İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ile beraberindeki heyet Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile bir araya geldi. “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak ile Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun protokol imzaladıktan sonra 7 Aralık Üniversitesini gezdiler. Daha sonra 7 Aralık Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi heyetleri Vali Recep Soytürk’ü ziyaret ettikten sonra tarihsel, kültürel ve mimari alanlarında incelemelerde bulundu. Tarihi mekanları gezerek bilgi alan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ile beraberindeki heyet, Kilis’ten ayrıldılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.