İBT WEB

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 1 HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 3

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 05.04.2021 - 10:53, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:53 3151+ kez okundu.
 

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 1 HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 3

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 1 HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 3

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 1  HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 3 Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 22. ve son haftasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Play-off’lar öncesi normal sezondaki son maçına çıkan Hataylı voleybolcular, büyük çekişmeye sahne olan mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşmaya konuk Hatay Büyükşehir Belediyespor etkili başladı. Etkili servislerle rakibinin efektif oyun kurmasına izin vermeyen mavi-beyazlılar, ilk seti 25-20 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. Hataylı voleybolcular, ikinci sette daha rahat bir oyun ortaya koydu. Rakibini file önünde durdurmayı başaran ve fazla sayı şansı tanımayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-16 kazanmayı bildi ve maçta 2-0 öne geçti. Mücadelenin üçüncü setinde ev sahibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü vardı. Seti 25-17 kazanan ev sahibi ekip, setlerde durumu 1-2’ye getirdi. Hatay temsilcisi karşılaşmanın dördüncü setinde vites yükseltti. Üst üste bulduğu sayılarla farkı açan Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-13, maçı da 3-1 kazanarak normal sezonu ikinci sırada tamamladı.  
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 1 HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 3

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 1  HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 3

Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 22. ve son haftasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu.

Play-off’lar öncesi normal sezondaki son maçına çıkan Hataylı voleybolcular, büyük çekişmeye sahne olan mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya konuk Hatay Büyükşehir Belediyespor etkili başladı. Etkili servislerle rakibinin efektif oyun kurmasına izin vermeyen mavi-beyazlılar, ilk seti 25-20 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

Hataylı voleybolcular, ikinci sette daha rahat bir oyun ortaya koydu. Rakibini file önünde durdurmayı başaran ve fazla sayı şansı tanımayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-16 kazanmayı bildi ve maçta 2-0 öne geçti.

Mücadelenin üçüncü setinde ev sahibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü vardı. Seti 25-17 kazanan ev sahibi ekip, setlerde durumu 1-2’ye getirdi.

Hatay temsilcisi karşılaşmanın dördüncü setinde vites yükseltti. Üst üste bulduğu sayılarla farkı açan Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-13, maçı da 3-1 kazanarak normal sezonu ikinci sırada tamamladı.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.