İBT WEB

Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.09.2021 - 10:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 10:41 1662+ kez okundu.
 

Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa nın kurtuluşunun 99 uncu yıldönümü dolayısıyla 8 Eylül Satranç Turnuvası düzenledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’nın kurtuluşu münasebetiyle satranç turnuvası düzenledi. 8 yaş altı, 10 yaş aldı ve açık olmak üzere 3 kategoride yapılan yarışmada dereceye giren yarışmacılara düzenlenen törenle madalyaları ve hediyeleri takdim edildi. Ödül törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüsnü Uz ve Türkiye Satranç Federasyonu Manisa temsilcileri ile yarışmacıların aileleri katıldı. Madalyalar dağıtıldı 8 yaş altı, 10 yaş altı ve açık kategorilerinde yapılan yarışmada dereceye giren yarışmacılara madalya ve ödülleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan tarafından verildi. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılar madalya kazanırken, dereceye giren yarışmacılar ise ayrıca ödüllerini aldı.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa nın kurtuluşunun 99 uncu yıldönümü dolayısıyla 8 Eylül Satranç Turnuvası düzenledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’nın kurtuluşu münasebetiyle satranç turnuvası düzenledi. 8 yaş altı, 10 yaş aldı ve açık olmak üzere 3 kategoride yapılan yarışmada dereceye giren yarışmacılara düzenlenen törenle madalyaları ve hediyeleri takdim edildi. Ödül törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüsnü Uz ve Türkiye Satranç Federasyonu Manisa temsilcileri ile yarışmacıların aileleri katıldı. Madalyalar dağıtıldı
8 yaş altı, 10 yaş altı ve açık kategorilerinde yapılan yarışmada dereceye giren yarışmacılara madalya ve ödülleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan tarafından verildi. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılar madalya kazanırken, dereceye giren yarışmacılar ise ayrıca ödüllerini aldı.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.