İBT WEB

Selendi Yukarıgüllüce’ye taral doldurma tesisi kazandırıldı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2022 - 16:00, Güncelleme: 12.07.2022 - 15:28 3108+ kez okundu.
 

Selendi Yukarıgüllüce’ye taral doldurma tesisi kazandırıldı

Selendi Yukarıgüllüce’ye taral doldurma tesisi kazandırıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi tarımını desteklemek ve bölgedeki üreticilerin kullanımına sunulmak üzere 20 ton kapasiteli taral doldurma tesisi yapımı gerçekleştirdi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığının il genelinde üreticilere yönelik desteği, aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede çalışmalarını yürüten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi ilçesine bağlı Yukarıgüllüce Mahallesi’nde 20 ton kapasiteli taral doldurma tesisi yapımı gerçekleştirdi. Çalışma, üreticiler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticinin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Taral doldurma tesisleri, çiftçilerin ilaçlama makinelerinin (taral) depolarını doldurmak veya tankerler ile su alarak fide ve fidanlarına sulama amaçlı kullandıkları tesisler. Düşük debili su kaynaklarının depolarda biriktirilerek çiftçilerin kullanımına sunulan tesislerden çiftçilerimiz ücretsiz olarak faydalanmaktadır” dedi.
Selendi Yukarıgüllüce’ye taral doldurma tesisi kazandırıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi tarımını desteklemek ve bölgedeki üreticilerin kullanımına sunulmak üzere 20 ton kapasiteli taral doldurma tesisi yapımı gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığının il genelinde üreticilere yönelik desteği, aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede çalışmalarını yürüten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi ilçesine bağlı Yukarıgüllüce Mahallesi’nde 20 ton kapasiteli taral doldurma tesisi yapımı gerçekleştirdi. Çalışma, üreticiler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticinin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Taral doldurma tesisleri, çiftçilerin ilaçlama makinelerinin (taral) depolarını doldurmak veya tankerler ile su alarak fide ve fidanlarına sulama amaçlı kullandıkları tesisler. Düşük debili su kaynaklarının depolarda biriktirilerek çiftçilerin kullanımına sunulan tesislerden çiftçilerimiz ücretsiz olarak faydalanmaktadır” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.