İBT WEB

SEYHANDA ENGELLER KALKIYOR YÜZLER GÜLÜYOR

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 05.04.2021 - 13:12, Güncelleme: 05.04.2021 - 13:12 3279+ kez okundu.
 

SEYHANDA ENGELLER KALKIYOR YÜZLER GÜLÜYOR

SEYHANDA ENGELLER KALKIYOR YÜZLER GÜLÜYOR

Seyhan Belediyesi, engelli vatandaşların önündeki engelleri hızla kaldırıp onların  toplumsal yaşamda daha etkin yer almalarına aracılık yapıyor   SEYHAN’DA ENGELLER KALKIYOR, YÜZLER GÜLÜYOR   SEYHAN ENGELLERİ KALDIRIP YAŞAMI PAYLAŞIYOR   Seyhan’da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için görev yapan Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, toplumsal yaşamda dezavantajlı durumdaki engelli bireylerin yaşamların kolaylaştırıp, toplumsal yaşama katılımlarını sağlamak için engellilerin önündeki engelleri kaldırarak yaşamı onlarla paylaşıyor. TALEPLERE HIZLI YANIT VERİLİYOR Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, engelli ve özel bakıma ihtiyacı olan vatandaşlardan gelen tekerlekli sandalye, engelli bastonu, hasta yatağı vb. gibi talepleri değerlendirip, bu taleplere çok hızlı bir biçimde yanıt veriyor. Yaşamlarını kolaylaştıracak donanımlara kavuşan engelli ve özel bakıma ihtiyacı olan vatandaşların mutlulukları ise yüzlerinden okunuyor. ENGELLİLERİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILIYOR Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz yıl içinde ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara 174’ü manüel, 50’si akülü olmak üzere 224 tekerlekli sandalye, görme engelli 30 vatandaşa görme engelli bastonu, yürüme güçlüğü çeken vatandaşlara 15 adet yürüteç, özel bakıma ihtiyacı olan vatandaşlara da 23 adet hasta karyolası, 5 adet şişme hasta yatağı, 5 adet klozetli tekerlekli sandalye ve 750 adet hasta alt bezi yardımında bulundu. Engellilere 7 noktada akülü sandalye şarj istasyonu hizmeti de verilen Seyhan’da engelli bireylere 450 hukuki, 250 psikolojik danışmanlık hizmeti de ücretsiz olarak sunuldu. SEYHAN BELEDİYESİ SEYHAN’DA AYRIMSIZ HERKES İÇİN VAR Seyhan’da yaşayan herkesin mutluluğu, huzuru ve refahı için görev yaptıklarını dile getiren Başkan Akay, engellilerin yaşamını kolaylaştırıp, toplumsal yaşama katılımlarının önündeki engelleri kaldırmaya çalıştıklarını vurguladı. Akay, “Toplumsal yaşama bir bütün olarak bakıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın tüm hizmetlere diğer vatandaşlarımız gibi engellerle karşılaşmadan erişimini sağlamak, onların yaşamını kolaylaştırıp mutlu, huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Seyhan Belediyesi olarak Seyhan’da ayrımsız herkes için varız” dedi.
SEYHANDA ENGELLER KALKIYOR YÜZLER GÜLÜYOR

Seyhan Belediyesi, engelli vatandaşların önündeki engelleri hızla kaldırıp onların  toplumsal yaşamda daha etkin yer almalarına aracılık yapıyor

 

SEYHAN’DA ENGELLER KALKIYOR, YÜZLER GÜLÜYOR

 

SEYHAN ENGELLERİ KALDIRIP YAŞAMI PAYLAŞIYOR

 

Seyhan’da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için görev yapan Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, toplumsal yaşamda dezavantajlı durumdaki engelli bireylerin yaşamların kolaylaştırıp, toplumsal yaşama katılımlarını sağlamak için engellilerin önündeki engelleri kaldırarak yaşamı onlarla paylaşıyor.

TALEPLERE HIZLI YANIT VERİLİYOR

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, engelli ve özel bakıma ihtiyacı olan vatandaşlardan gelen tekerlekli sandalye, engelli bastonu, hasta yatağı vb. gibi talepleri değerlendirip, bu taleplere çok hızlı bir biçimde yanıt veriyor. Yaşamlarını kolaylaştıracak donanımlara kavuşan engelli ve özel bakıma ihtiyacı olan vatandaşların mutlulukları ise yüzlerinden okunuyor.

ENGELLİLERİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILIYOR

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz yıl içinde ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara 174’ü manüel, 50’si akülü olmak üzere 224 tekerlekli sandalye, görme engelli 30 vatandaşa görme engelli bastonu, yürüme güçlüğü çeken vatandaşlara 15 adet yürüteç, özel bakıma ihtiyacı olan vatandaşlara da 23 adet hasta karyolası, 5 adet şişme hasta yatağı, 5 adet klozetli tekerlekli sandalye ve 750 adet hasta alt bezi yardımında bulundu. Engellilere 7 noktada akülü sandalye şarj istasyonu hizmeti de verilen Seyhan’da engelli bireylere 450 hukuki, 250 psikolojik danışmanlık hizmeti de ücretsiz olarak sunuldu.

SEYHAN BELEDİYESİ SEYHAN’DA AYRIMSIZ HERKES İÇİN VAR

Seyhan’da yaşayan herkesin mutluluğu, huzuru ve refahı için görev yaptıklarını dile getiren Başkan Akay, engellilerin yaşamını kolaylaştırıp, toplumsal yaşama katılımlarının önündeki engelleri kaldırmaya çalıştıklarını vurguladı. Akay,

“Toplumsal yaşama bir bütün olarak bakıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın tüm hizmetlere diğer vatandaşlarımız gibi engellerle karşılaşmadan erişimini sağlamak, onların yaşamını kolaylaştırıp mutlu, huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Seyhan Belediyesi olarak Seyhan’da ayrımsız herkes için varız”

dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.