İBT WEB

Simge Sağın uçakta fenalaştı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 27.05.2021 - 11:31, Güncelleme: 27.05.2021 - 11:31 1406+ kez okundu.
 

Simge Sağın uçakta fenalaştı

Simge Sağın uçakta fenalaştı

Şarkıcı Simge Sağın ABD dönüşü uçakta fenalaşarak, hastaneye kaldırıldı. Başarılı şarkıcı Simge Sağın, tatil için gittiği ABD dönüşü uçakta bir anda fenalaştı. Sağın'a ilk müdahale uçak ekibi tarafından yapıldı. ZEHİRLENDİĞİ BELİRLENDİ Uçuş ekibi tarafından serum verilen Sağın, Türkiye’ye indikten sonra hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından Sağın’ın yediği yemek nedeniyle zehirlendiği açıklandı. Kanındaki mikrobun azaltılmaya çalışıldığı ve tedaviye cevap verdiği belirtildi. Konuyla ilgili ünlü sanatçının doktoru Opr. Dr. Serdar Demiral bir açıklama yaparak, "Hastamız Simge Sağın, yoğun bulantı- kusmaya bağlı dehidratasyon nedeniyle takip ve tedavi altındadır" ifadelerini kullandı. Sağın'a koronavirüs testi yapıldığı ve testin negatif çıktığı belirtildi.
Simge Sağın uçakta fenalaştı

Şarkıcı Simge Sağın ABD dönüşü uçakta fenalaşarak, hastaneye kaldırıldı.

Başarılı şarkıcı Simge Sağın, tatil için gittiği ABD dönüşü uçakta bir anda fenalaştı. Sağın'a ilk müdahale uçak ekibi tarafından yapıldı.

ZEHİRLENDİĞİ BELİRLENDİ

Uçuş ekibi tarafından serum verilen Sağın, Türkiye’ye indikten sonra hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından Sağın’ın yediği yemek nedeniyle zehirlendiği açıklandı.

Kanındaki mikrobun azaltılmaya çalışıldığı ve tedaviye cevap verdiği belirtildi.

Konuyla ilgili ünlü sanatçının doktoru Opr. Dr. Serdar Demiral bir açıklama yaparak, "Hastamız Simge Sağın, yoğun bulantı- kusmaya bağlı dehidratasyon nedeniyle takip ve tedavi altındadır" ifadelerini kullandı.

Sağın'a koronavirüs testi yapıldığı ve testin negatif çıktığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.