İBT WEB

Sınır ötesindeki asker ve polislere iftar ikramı

Genel 06.05.2020 - 13:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2578+ kez okundu.
 

Sınır ötesindeki asker ve polislere iftar ikramı

Ramazan ayında Suriye’de görev yapan asker ve polislere moral vermek amacıyla iftar sofralarına tatlı gönderildi. Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinin işgalinden kurtarılarak huzur ve güven ortamının hakim olduğu Telabyad’da görev yapan güvenlik güçlerine, Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) tarafından Ramazan ayı boyunca sahur ve iftarda çeşitli ikramlar yapılıyor. Ramazan boyunca elleri tetikte, günün 24 saati bölgenin huzur ve güvenini temin etmek amacıyla nöbet tutan Mehmetçikler, kontrol noktasındaki polisler ve bölgenin yerel polisi aynı sofrada iftarlarını açıyor. Bölgeye terörist sızmaları engellemeye karşı gözetleme ve kontrol faaliyetleri icra eden güvenlik güçlerinin bir kısmının iftarlarını açarken diğerlerinin ise nöbet tutmaya devam ettiği görüldü. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin asker ve polisleri unutmayarak iftarlarını açmaları için tatlı gönderdi.
Ramazan ayında Suriye’de görev yapan asker ve polislere moral vermek amacıyla iftar sofralarına tatlı gönderildi.
Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinin işgalinden kurtarılarak huzur ve güven ortamının hakim olduğu Telabyad’da görev yapan güvenlik güçlerine, Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) tarafından Ramazan ayı boyunca sahur ve iftarda çeşitli ikramlar yapılıyor. Ramazan boyunca elleri tetikte, günün 24 saati bölgenin huzur ve güvenini temin etmek amacıyla nöbet tutan Mehmetçikler, kontrol noktasındaki polisler ve bölgenin yerel polisi aynı sofrada iftarlarını açıyor. Bölgeye terörist sızmaları engellemeye karşı gözetleme ve kontrol faaliyetleri icra eden güvenlik güçlerinin bir kısmının iftarlarını açarken diğerlerinin ise nöbet tutmaya devam ettiği görüldü.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin asker ve polisleri unutmayarak iftarlarını açmaları için tatlı gönderdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.