İBT WEB

Sivil toplum merkezleri büyük ilgi görüyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.07.2021 - 08:42, Güncelleme: 06.07.2021 - 08:42 1473+ kez okundu.
 

Sivil toplum merkezleri büyük ilgi görüyor

Sivil toplum merkezleri büyük ilgi görüyor

Sivil toplum kuruluşlarına geniş bir çerçevede hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Gebze Sivil Toplum Merkezleri ile yeni normalleşme sürecinde de de maske ve mesafe kuralları ile aktif olarak hizmet vermeyedevam ediyor. 1 Temmuz itibarı ile pandemi kısıtlamalarının kalkması,sivil toplum merkezlerinde salon rezervasyonlarında hareketliliğe neden oldu. Sivil toplum kuruluşları, zorunlu erteledikleri toplantılarını kısıtlamaların kalkması ile yapma telaşına girdi. Hafta sonu ve hafta içi hizmet veren merkezlerde rezervasyon yoğunluğu oluştu. STK’LARIN YANINDAYIZ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi STK’ların en çok sıkıntı duydukları toplantı salonları ihtiyacını 2011 yılından bu yana sanayi fuarı içerisindeki İzmit Sivil Toplum Merkezi ile 2014 den bu yana da Gebze hizmet binası yanındaki Gebze Sivil Toplum Merkezi ile gideriyor. Sivil toplum merkezleri hiçbir STK’yıı diğerinden ayırmadan hizmet sunmaya yanında olmaya devam ediyor. BAŞKAN OFİSİ Sivil Toplum Merkezinde, STK başkanlarının talepleri doğrultusunda hizmete alınan Başkan Ofisi, randevulu sistem ile STK başkanları tarafından misafirlerini ağırlama, görüşmelerini yapma ihtiyaçları için tercih ediliyor. HER ŞEY ÜCRETSİZ İzmit ve Gebze Sivil Toplum Merkezleri, ulaşım kolaylığı, otopark imkânlarının yanında;STK’lara özel kilitli dolaplar, bilgisayar, yazıcı ve fotokopi gibi büro hizmetlerini ile ikramların ücretsiz olması,toplantı sonrası dezenfektasyon ve temizliklerin gerçekleştirilmesi sebebi ile STK’lar tarafından yoğun şekilde tercih ediliyor. SİVİL DÜNYA KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Sivil toplum kuruluşlarına dijital ortamda hizmet vermek amacıyla hazırlamış olduğu sivildünyakocaeli web sitesi ve mobil uygulaması projesi pandemi sürecinde STK’ların hizmetine sunulduktan sonra yoğunrağbet görerek kullanılmaya devam ediyor. STK’ların pandemi sürecinde kısıtlı gerçekleştirdiği programların görülebildiği uygulamada, sivil toplum kuruluşları diğer STK’ların, vatandaşlarımız da ilgilendiği alanda veya aidiyet hissettiği STK’ların gerçekleştirdiği ve planladığı faaliyetleri tek bir merkezden görebilme imkânına sahip oldu. SALON REZERVASYONLARI İÇİN ALTERNATİFLER STK başkanları salon rezervasyonunu 0262 3237114 numaralı telefonu arayarak yapabildiği gibi Kocaeli’nin Sivil Dünyası olarak bilinen www.sivildünyakocaeli.com web sitesi ve “sivildunyakocaeli” mobil uygulamasından kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.  
Sivil toplum merkezleri büyük ilgi görüyor

Sivil toplum kuruluşlarına geniş bir çerçevede hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Gebze Sivil Toplum Merkezleri ile yeni normalleşme sürecinde de de maske ve mesafe kuralları ile aktif olarak hizmet vermeyedevam ediyor. 1 Temmuz itibarı ile pandemi kısıtlamalarının kalkması, sivil toplum merkezlerinde salon rezervasyonlarında hareketliliğe neden oldu. Sivil toplum kuruluşları, zorunlu erteledikleri toplantılarını kısıtlamaların kalkması ile yapma telaşına girdi. Hafta sonu ve hafta içi hizmet veren merkezlerde rezervasyon yoğunluğu oluştu.

STK’LARIN YANINDAYIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi STK’ların en çok sıkıntı duydukları toplantı salonları ihtiyacını 2011 yılından bu yana sanayi fuarı içerisindeki İzmit Sivil Toplum Merkezi ile 2014 den bu yana da Gebze hizmet binası yanındaki Gebze Sivil Toplum Merkezi ile gideriyor. Sivil toplum merkezleri hiçbir STK’yıı diğerinden ayırmadan hizmet sunmaya yanında olmaya devam ediyor.

BAŞKAN OFİSİ

Sivil Toplum Merkezinde, STK başkanlarının talepleri doğrultusunda hizmete alınan Başkan Ofisi, randevulu sistem ile STK başkanları tarafından misafirlerini ağırlama, görüşmelerini yapma ihtiyaçları için tercih ediliyor.

HER ŞEY ÜCRETSİZ

İzmit ve Gebze Sivil Toplum Merkezleri, ulaşım kolaylığı, otopark imkânlarının yanında;STK’lara özel kilitli dolaplar, bilgisayar, yazıcı ve fotokopi gibi büro hizmetlerini ile ikramların ücretsiz olması,toplantı sonrası dezenfektasyon ve temizliklerin gerçekleştirilmesi sebebi ile STK’lar tarafından yoğun şekilde tercih ediliyor.

SİVİL DÜNYA KOCAELİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Sivil toplum kuruluşlarına dijital ortamda hizmet vermek amacıyla hazırlamış olduğu sivildünya kocaeli web sitesi ve mobil uygulaması projesi pandemi sürecinde STK’ların hizmetine sunulduktan sonra yoğunrağbet görerek kullanılmaya devam ediyor. STK’ların pandemi sürecinde kısıtlı gerçekleştirdiği programların görülebildiği uygulamada, sivil toplum kuruluşları diğer STK’ların, vatandaşlarımız da ilgilendiği alanda veya aidiyet hissettiği STK’ların gerçekleştirdiği ve planladığı faaliyetleri tek bir merkezden görebilme imkânına sahip oldu.

SALON REZERVASYONLARI İÇİN ALTERNATİFLER

STK başkanları salon rezervasyonunu 0262 3237114 numaralı telefonu arayarak yapabildiği gibi Kocaeli’nin Sivil Dünyası olarak bilinen www.sivildünyakocaeli.com web sitesi ve “sivildunyakocaeli” mobil uygulamasından kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.