İBT WEB

TARSUS İDMAN YURDU AÇIKLAMA

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 10:17, Güncelleme: 30.12.2020 - 10:17 2352+ kez okundu.
 

TARSUS İDMAN YURDU AÇIKLAMA

CAN: “YENİ YILA SİVAS BELEDİYESPOR GALİBİYETİYLE GİRMEK İSTİYORUZ”

Tarsus İdmanyurdu 2. başkanı ve Basın sözcüsü Hakan Canan Can, bugün oynayacakları Sivas Belediyespor maçını mutlaka kazanacaklarını söyledi.Maç bugün Tarsus Şehir stadında saat 13.00’de başlayacak olup pandemi dolayısıyla seyircisiz oynanacak. Geçtiğimiz günkü Eyüpspor maçında tek golle mağlup olduklarını, ancak mağlubiyeti hak etmediklerini belirten Can “Yeni yıl öncesi ligdeki son maçımızı sahamızda Sivas Belediyespor ile oynayacağız. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız ve teknik heyetimize güveniyoruz. Bu maçı kazanarak , en büyük destekçimiz Belediye Başkanımız sayın Haluk Bozdoğan’a  ve taraftarımıza yeni yıl hediyesi vermek ve 2020’yi 3 puanla kapatmak istiyoruz” dedi. Maç bugün Tarsus Şehir stadında saat 13.00’de başlayacak olup pandemi dolayısıyla seyircisiz oynanacak.
CAN: “YENİ YILA SİVAS BELEDİYESPOR GALİBİYETİYLE GİRMEK İSTİYORUZ”

Tarsus İdmanyurdu 2. başkanı ve Basın sözcüsü Hakan Canan Can, bugün oynayacakları Sivas Belediyespor maçını mutlaka kazanacaklarını söyledi.Maç bugün Tarsus Şehir stadında saat 13.00’de başlayacak olup pandemi dolayısıyla seyircisiz oynanacak. Geçtiğimiz günkü Eyüpspor maçında tek golle mağlup olduklarını, ancak mağlubiyeti hak etmediklerini belirten Can “Yeni yıl öncesi ligdeki son maçımızı sahamızda Sivas Belediyespor ile oynayacağız. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız ve teknik heyetimize güveniyoruz. Bu maçı kazanarak , en büyük destekçimiz Belediye Başkanımız sayın Haluk Bozdoğan’a  ve taraftarımıza yeni yıl hediyesi vermek ve 2020’yi 3 puanla kapatmak istiyoruz” dedi.

Maç bugün Tarsus Şehir stadında saat 13.00’de başlayacak olup pandemi dolayısıyla seyircisiz oynanacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.