İBT WEB

Tarsus TSO dan ATO ya ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.04.2021 - 16:08, Güncelleme: 01.04.2021 - 16:08 2099+ kez okundu.
 

Tarsus TSO dan ATO ya ziyaret

Tarsus TSO dan ATO ya ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Adana Ticaret Odası’nı ziyaret ederek yapılan faaliyet ve sunulan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Ukav, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Rasim Sarı ve Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Nermin Ateş’le birlikte fikir alışverişinde bulunmak üzere Adana Ticaret Odası yöneticilerini ziyaret etti. ATO Genel Sekreteri Birol Yarman, Genel Sekreter Yardımcısı Barış Gökhan Topal, Akreditasyon Sorumlusu Esra Milli ve Kalite Sorumlusu Cenk Kadeş ile görüşen Tarsus TSO ekibi süreçler bazında yapılan çalışmalar ve hedeflerle ilgili görüş alışverişinde bulundular. Odalar bazında yapılan farklı uygulamaların paylaşıldığı ziyarette kıyaslama faaliyetinde de bulunuldu.
Tarsus TSO dan ATO ya ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Adana Ticaret Odası’nı ziyaret ederek yapılan faaliyet ve sunulan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Ukav, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Rasim Sarı ve Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Nermin Ateş’le birlikte fikir alışverişinde bulunmak üzere Adana Ticaret Odası yöneticilerini ziyaret etti. ATO Genel Sekreteri Birol Yarman, Genel Sekreter Yardımcısı Barış Gökhan Topal, Akreditasyon Sorumlusu Esra Milli ve Kalite Sorumlusu Cenk Kadeş ile görüşen Tarsus TSO ekibi süreçler bazında yapılan çalışmalar ve hedeflerle ilgili görüş alışverişinde bulundular. Odalar bazında yapılan farklı uygulamaların paylaşıldığı ziyarette kıyaslama faaliyetinde de bulunuldu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.