İBT WEB

Tarsus TSOya 3 belge birden

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 25.05.2021 - 11:27, Güncelleme: 25.05.2021 - 11:27 1398+ kez okundu.
 

Tarsus TSOya 3 belge birden

Tarsus TSOya 3 belge birden

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası hizmet kalitesini artırmaya yönelik 3 belge daha almaya hak kazandı. Aldığı belgelerle kalitesini taçlandıran Tarsus TSO’nun en büyük hedefi hizmet çıtasını daha da yükseltmek. Tarsus TSO, bağımsız denetçi kuruluşları Türk Loydu ve Royalcert firmaları tarafından 3 gün boyunca denetlendi. Girdiği 3 denetimden de başarıyla çıkan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerinin sahibi oldu. Hizmet odaklı çalışmalarının artarak devam edeceğini belirten Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘’Bilgi güvenliği ve üye memnuniyeti bizim önceliklerimiz arasında. Şimdi almaya hak kazandığımız bu belgeler sayesinde de taçlandırdık.’’dedi. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında da bilgi güvenliğinin sağlanmasının önemli olduğunu vurgulayan Koçak, ‘’Oda olarak bunun bilincinde hareket ederek 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini almak için başvurduk ve başarılı bir denetimden de çıktık. Diğer bir hedefimiz de üyelerimize sunduğumuz hizmette en üst düzey memnuniyeti sunmaktı. Belgemizi alarak bunu da bir kez daha göstermiş olduk. Hedefimiz hep daha iyisi olmak. Önümüzdeki dönemde de bilgi güvenliği ve üye memnuniyetini en üst düzeyde sağlamayı hedefliyoruz.’’diye konuştu.
Tarsus TSOya 3 belge birden

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası hizmet kalitesini artırmaya yönelik 3 belge daha almaya hak kazandı. Aldığı belgelerle kalitesini taçlandıran Tarsus TSO’nun en büyük hedefi hizmet çıtasını daha da yükseltmek.

Tarsus TSO, bağımsız denetçi kuruluşları Türk Loydu ve Royalcert firmaları tarafından 3 gün boyunca denetlendi. Girdiği 3 denetimden de başarıyla çıkan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerinin sahibi oldu.

Hizmet odaklı çalışmalarının artarak devam edeceğini belirten Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘’Bilgi güvenliği ve üye memnuniyeti bizim önceliklerimiz arasında. Şimdi almaya hak kazandığımız bu belgeler sayesinde de taçlandırdık.’’dedi.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında da bilgi güvenliğinin sağlanmasının önemli olduğunu vurgulayan Koçak, ‘’Oda olarak bunun bilincinde hareket ederek 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini almak için başvurduk ve başarılı bir denetimden de çıktık. Diğer bir hedefimiz de üyelerimize sunduğumuz hizmette en üst düzey memnuniyeti sunmaktı. Belgemizi alarak bunu da bir kez daha göstermiş olduk. Hedefimiz hep daha iyisi olmak. Önümüzdeki dönemde de bilgi güvenliği ve üye memnuniyetini en üst düzeyde sağlamayı hedefliyoruz.’’diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.