İBT WEB

TARSUS ZİRAAT ODASINDAN İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) KURSU

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.02.2021 - 13:26, Güncelleme: 24.02.2021 - 13:34 3265+ kez okundu.
 

TARSUS ZİRAAT ODASINDAN İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) KURSU

TARSUS ZİRAAT ODASINDAN İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) KURSU

Güneş drone akademi işbirliğiyle  ziraat odamız tarafından düzenlenen kurs. 36 saat kurs saati sonunda 30 kursiyemiz sertifikalarını hak edecektir.  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onaylı İHA pilotu eğitimlerini , kurs öğretmeni Samet Ustaoğlu tarafından verilmektedir. Kurs öğretmeni Samet Ustaoğlu kursta eğitim programı olarak , İHA tanıtımı , Hava ve Hukuki Sorumluluk , Hava Aracı Uçuş Prensipleri , Meteroloji , ATC Usulleri ve Havacılık Frezyolojisi , Seyrüsefer ve Operasyonlar , Kumanda Edilebilir Sistemler , İtki Sistemleri , Aviyonik Sistemler olarak kurs vermektedir. Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı droneun tarımda büyük bir devrim olacağını , drone ile gübreleme , ilaçlama , hasar tespiti , ve  görüntü alabilme , hastalık tespiti olabileceğinin altını çizen Veyis Avcı kursiyerlere başarılar diledi.. 
TARSUS ZİRAAT ODASINDAN İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) KURSU

Güneş drone akademi işbirliğiyle  ziraat odamız tarafından düzenlenen kurs. 36 saat kurs saati sonunda 30 kursiyemiz sertifikalarını hak edecektir. 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onaylı İHA pilotu eğitimlerini , kurs öğretmeni Samet Ustaoğlu tarafından verilmektedir. Kurs öğretmeni Samet Ustaoğlu kursta eğitim programı olarak , İHA tanıtımı , Hava ve Hukuki Sorumluluk , Hava Aracı Uçuş Prensipleri , Meteroloji , ATC Usulleri ve Havacılık Frezyolojisi , Seyrüsefer ve Operasyonlar , Kumanda Edilebilir Sistemler , İtki Sistemleri , Aviyonik Sistemler olarak kurs vermektedir. Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı droneun tarımda büyük bir devrim olacağını , drone ile gübreleme , ilaçlama , hasar tespiti , ve  görüntü alabilme , hastalık tespiti olabileceğinin altını çizen Veyis Avcı kursiyerlere başarılar diledi.. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.