İBT WEB

TARSUS‘TA BİR GENÇ KIZDAN 2 AYDIR HABER ALINAMIYOR.

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2021 - 10:08, Güncelleme: 19.01.2021 - 10:08 3186+ kez okundu.
 

TARSUS‘TA BİR GENÇ KIZDAN 2 AYDIR HABER ALINAMIYOR.

TARSUS‘TA BİR GENÇ KIZDAN 2 AYDIR HABER ALINAMIYOR.

TARSUS  ‘TA BİR GENÇ  KIZDAN 2 AYDIR  HABER ALINAMIYOR.  Kızlarından haber alamayan ailesi  kayıp başvurusu  yaparak vatandaşlardan da kızlarının  bulunması için yardım istedi. 16 yaşındaki Muteber Perçikli’den  27 kasım gününden beri  kızlarından  haber alamadıkları için  endişe ve korku içerisinde  olduklarını kızlarını  görenlerin veya yerini bilenlerin  insaniyet namına  155 polise veya 0530- 368 4682 numaralı telefonları  aramalarını  yada  yetkililere  bildirmelerini  rica ediyoruz dedi.
TARSUS‘TA BİR GENÇ KIZDAN 2 AYDIR HABER ALINAMIYOR.

TARSUS  ‘TA BİR GENÇ  KIZDAN

2 AYDIR  HABER ALINAMIYOR.

 Kızlarından haber alamayan ailesi  kayıp başvurusu  yaparak vatandaşlardan da kızlarının  bulunması için yardım istedi.

16 yaşındaki Muteber Perçikli’den  27 kasım gününden beri  kızlarından  haber alamadıkları için  endişe ve korku içerisinde  olduklarını kızlarını  görenlerin veya yerini bilenlerin  insaniyet namına  155 polise veya 0530- 368 4682 numaralı telefonları  aramalarını  yada  yetkililere  bildirmelerini  rica ediyoruz dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.