İBT WEB

Taşköprü Belediyesi, dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

Genel 06.05.2020 - 14:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2919+ kez okundu.
 

Taşköprü Belediyesi, dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

Taşköprü Belediyesi tarafından ilçede dezenfekte çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Çin’den tüm Dünyaya yayılan ve ülkemizde de görülen korona virüs salgını nedeniyle Taşköprü Belediyesi, ilçede dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Taşköprü Belediyesine bağlı ekipleri, bu kapsamda ilçede vatandaşların yoğun olarak kullandıkları cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarıyla birlikte ATM ve marketler gibi alanları da dezenfekte ediyor. Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Taşköprü Belediye Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz tarafından ülkemizde başlayan pandemi sürecinde ilk günden buyana hassasiyetle sürdürdüğümüz sokak temizleme ve dezenfekte işlemlerimiz gene aynı hassasiyetle devam ediyoruz. Taşköprü ilçe merkezinde bütün cadde ve sokaklar rutin aralıklarla dezenfekte ediliyor. Halkımızdan önemle rica ediyorum ısınan havalar bizleri aldatmasın sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim. Rehavet bizi en başa döndürmesin. Zorunlu olmadıkça Evde Kal Taşköprü” dedi.
Taşköprü Belediyesi tarafından ilçede dezenfekte çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
Çin’den tüm Dünyaya yayılan ve ülkemizde de görülen korona virüs salgını nedeniyle Taşköprü Belediyesi, ilçede dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Taşköprü Belediyesine bağlı ekipleri, bu kapsamda ilçede vatandaşların yoğun olarak kullandıkları cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarıyla birlikte ATM ve marketler gibi alanları da dezenfekte ediyor.
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Taşköprü Belediye Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz tarafından ülkemizde başlayan pandemi sürecinde ilk günden buyana hassasiyetle sürdürdüğümüz sokak temizleme ve dezenfekte işlemlerimiz gene aynı hassasiyetle devam ediyoruz. Taşköprü ilçe merkezinde bütün cadde ve sokaklar rutin aralıklarla dezenfekte ediliyor. Halkımızdan önemle rica ediyorum ısınan havalar bizleri aldatmasın sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim. Rehavet bizi en başa döndürmesin. Zorunlu olmadıkça Evde Kal Taşköprü” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.