İBT WEB

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu

06.05.2020 - 12:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1642+ kez okundu.
 

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ’da emniyet ekipleri bonzai operasyonu yaptı. Takibe alınan 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Olay, Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir müddettir takip edilen kiralık bir araç içerisindeki E.K., O.G. ve T.Y. adlı şüpheliler, Kurtpınar Mahallesi’nde durdurularak; yanlarındaki yaklaşık 10 gram bonzai (Cannabinoid) adlı sentetik uyuşturucu madde ile birlikte yakalandı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürülürken, fişek halindeki bir miktar sentetik uyuşturucu madde ise incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Bir yandan korona virüs salgını tehdidiyle mücadele eden emniyet ekipleri, bir yandan da uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan ve satan şahıslara yönelik mücadelesini sürdürüyor.
Tekirdağ’da emniyet ekipleri bonzai operasyonu yaptı. Takibe alınan 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı.
Olay, Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir müddettir takip edilen kiralık bir araç içerisindeki E.K., O.G. ve T.Y. adlı şüpheliler, Kurtpınar Mahallesi’nde durdurularak; yanlarındaki yaklaşık 10 gram bonzai (Cannabinoid) adlı sentetik uyuşturucu madde ile birlikte yakalandı.
Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürülürken, fişek halindeki bir miktar sentetik uyuşturucu madde ise incelenmek üzere muhafaza altına alındı.
Bir yandan korona virüs salgını tehdidiyle mücadele eden emniyet ekipleri, bir yandan da uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan ve satan şahıslara yönelik mücadelesini sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.