İBT WEB

Ticaret Bakanı Pekcan, Asya Pasifik İş Konseyleri başkanları ile görüştü

Genel 06.05.2020 - 19:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3032+ kez okundu.
 

Ticaret Bakanı Pekcan, Asya Pasifik İş Konseyleri başkanları ile görüştü

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Asya Pasifik İş Konseyleri başkanları ve müşavirleriyle video konferans yöntemiyle görüştü. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “DEİK #AsyaPasifik İş Konseyleri Başkanlarımız ve bölge ülkelerinde görev yapan Ticaret Müşavirlerimiz/Ataşelerimizle bir araya gelerek ikili ticari ilişkilerde fırsatlar ve yeni imkanları ele aldık. Katılım sağlayan ve değerli fikirlerini paylaşan tüm katılımcılara teşekkürler” ifadelerine yer verdi.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Asya Pasifik İş Konseyleri başkanları ve müşavirleriyle video konferans yöntemiyle görüştü.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “DEİK #AsyaPasifik İş Konseyleri Başkanlarımız ve bölge ülkelerinde görev yapan Ticaret Müşavirlerimiz/Ataşelerimizle bir araya gelerek ikili ticari ilişkilerde fırsatlar ve yeni imkanları ele aldık. Katılım sağlayan ve değerli fikirlerini paylaşan tüm katılımcılara teşekkürler” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.