İBT WEB

Üniversite öğrencisi Ayşegül’ün davetine icabet eden Erdoğan, Soğancı Ailesi’nin konuğu oldu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2023 - 17:24, Güncelleme: 14.01.2023 - 17:16 9176+ kez okundu.
 

Üniversite öğrencisi Ayşegül’ün davetine icabet eden Erdoğan, Soğancı Ailesi’nin konuğu oldu

Üniversite öğrencisi Ayşegül’ün davetine icabet eden Erdoğan, Soğancı Ailesi’nin konuğu oldu

Toplu açılış ve bir dizi program için Muğla’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış sonrası Muğla Menteşe’de yaşayan Soğancı Ailesi’ne misafir oldu. Ailenin üniversitede okuyan kızları Ayşegül Soğancı’nın davetini kırmayan Erdoğan Soğancı Ailesi’ni sevindirdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz ziyareti ile oldukça mutlu olan Soğancı Ailesi, Erdoğan ile hasret giderip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.Ziyarete, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’in de katıldığını belirten Sertaç Soğancı, “Yeğenim Ayşegül Cumhurbaşkanım daha önce Muğla’ya geldiğinde evimize davet etmiş. Bu gelişinde yeğenimi görünce ‘Sözümü unutmadım geleceğim’ demiş. Evimize teşrif ettiler. Çay içtik. Muğla’dan ve güncel konulardan konuştuk. Cumhurbaşkanımızın ziyareti izleri çok mutlu etti” diye konuştu.
Üniversite öğrencisi Ayşegül’ün davetine icabet eden Erdoğan, Soğancı Ailesi’nin konuğu oldu
Toplu açılış ve bir dizi program için Muğla’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış sonrası Muğla Menteşe’de yaşayan Soğancı Ailesi’ne misafir oldu. Ailenin üniversitede okuyan kızları Ayşegül Soğancı’nın davetini kırmayan Erdoğan Soğancı Ailesi’ni sevindirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz ziyareti ile oldukça mutlu olan Soğancı Ailesi, Erdoğan ile hasret giderip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ziyarete, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’in de katıldığını belirten Sertaç Soğancı, “Yeğenim Ayşegül Cumhurbaşkanım daha önce Muğla’ya geldiğinde evimize davet etmiş. Bu gelişinde yeğenimi görünce ‘Sözümü unutmadım geleceğim’ demiş. Evimize teşrif ettiler. Çay içtik. Muğla’dan ve güncel konulardan konuştuk. Cumhurbaşkanımızın ziyareti izleri çok mutlu etti” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.